• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

  Agnes Martin-Lugand, una dintre cele mai faimoase scriitoare din Franța, autoarea fenomenului internațional “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea “Happy Night”, ediție care se va difuza miercuri (18 octombrie), de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Aceasta a dezvăluit cum a început pasiunea ei pentru scris și a vorbit despre cel mai nou roman al ei, “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

  În cadrul ediției “Happy Night”, difuzată în această seară (17 octombrie), de la ora 22.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au pregătit telespectatorilor Happy Channel un interviu în exclusivitate cu scriitoarea franceză Agnes Martin-Lugand.

  “Am descoperit pasiunea scrisului la sfârșitul studiilor mele de psihologie, când mi-am scris lucrarea de Licență și atunci am găsit plăcerea în a construi o gândire, nu neapărat o poveste, dar un fel de eseu, și atunci mi-am spus că dacă într-o zi voi scrie va fi pentru a spune povești. Este un vis pe care l-am păstrat mulți ani, după care când am devenit mamă, am avut impresia că mi-au crescut aripi și că pot să mă confrunt cu acest vis de-al meu de a scrie. Povestea <<Oamenilor fericiți care citesc și beau cafea>> a început atunci.”, a declarat Agnes Martin-Lugand pentru Happy Channel.
  După succesul obținut cu “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, aceasta a revenit cu continuarea, romanul “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

  “Într-o manieră generală, aș spune că atunci când scriu plec de la principiul că pun ceva din mine, dar după aceea nu există niciodată o parte construită din mine cu totul atunci când îmi construiesc personajele(…) În timpul scrisului, aș spune că asemănările dintre mine și personajele mele sunt asemănări care există între toate femeile și toate întrebările pe care ele și le pot pune la un anumit moment.”

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, miercuri, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 194 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 200 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 222 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 235 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 238 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »