• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

  Agnes Martin-Lugand, una dintre cele mai faimoase scriitoare din Franța, autoarea fenomenului internațional “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea “Happy Night”, ediție care se va difuza miercuri (18 octombrie), de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Aceasta a dezvăluit cum a început pasiunea ei pentru scris și a vorbit despre cel mai nou roman al ei, “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

  În cadrul ediției “Happy Night”, difuzată în această seară (17 octombrie), de la ora 22.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au pregătit telespectatorilor Happy Channel un interviu în exclusivitate cu scriitoarea franceză Agnes Martin-Lugand.

  “Am descoperit pasiunea scrisului la sfârșitul studiilor mele de psihologie, când mi-am scris lucrarea de Licență și atunci am găsit plăcerea în a construi o gândire, nu neapărat o poveste, dar un fel de eseu, și atunci mi-am spus că dacă într-o zi voi scrie va fi pentru a spune povești. Este un vis pe care l-am păstrat mulți ani, după care când am devenit mamă, am avut impresia că mi-au crescut aripi și că pot să mă confrunt cu acest vis de-al meu de a scrie. Povestea <<Oamenilor fericiți care citesc și beau cafea>> a început atunci.”, a declarat Agnes Martin-Lugand pentru Happy Channel.
  După succesul obținut cu “Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, aceasta a revenit cu continuarea, romanul “Viața este ușoară, nu-ți face griji”.

  “Într-o manieră generală, aș spune că atunci când scriu plec de la principiul că pun ceva din mine, dar după aceea nu există niciodată o parte construită din mine cu totul atunci când îmi construiesc personajele(…) În timpul scrisului, aș spune că asemănările dintre mine și personajele mele sunt asemănări care există între toate femeile și toate întrebările pe care ele și le pot pune la un anumit moment.”

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, miercuri, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

  acum 4 zile

  La Happy Channel, telespectatorii pot urmari serialul “Elif”, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi vazut de luni până joi, incepand cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Ce spune Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, despre celebra actriță: “Eram un critic super sever”

  acum 5 zile

  A crescut într-o familie de artiști, dar el a ales să urmeze un liceu de informatică. Fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, Tudor Aaron, a realizat pe parcursul studiilor că își dorește să le calce pe urme părinților săi. Invitat de Irina Margareta Nistor la...

  Luni și marți, de la ora 22.30, la Happy Channel. Imagini și dezvăluiri în exclusivitate din culisele serialului "O grămadă de caramele"

  acum 7 zile

  Criss, Vlad și Rapha au raspuns la intrebarile fanilor in cadrul emisiunii Happy Night, care se va difuza luni si marti, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Râzi cu lacrimi! Iată ce au făcut actorii din ”O grămadă de caramele” în culisele serialului

  acum 7 zile

  Avertisment: aceste doua editii de Happy Night vor provoca hohote de ras.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »