• MARTI, 26 SEPTEMBRIE 2017

  Ioana Gingină vorbește despre blestemul care a lovit familia Găleată

  ”Destinul Geaninei se schimbă radical!”, le-a deconspirat Ioana Ginghină fanilor seriei ”O grămadă de caramele”, într-o transmisiune live pe pagina de Facebook Happy Serial.

  Actrița care o interpretează pe Geanina Găleată în ”O grămadă de caramele” le-a explicat telespectatorilor postului Happy Channel de ce Geanina a rămas nemăritată, deși are doi copii, pe Victor (Vlad Gherman) și pe Pamela (Doinița Oancea).

  ”Geanina nu mai e săracă. Ea are un tată, Tănase Șapte Case. Nu au mai păstrat legătura în Când mama nu-i acasă. Ea nu a mai vrut să accepte să facă parte dintr-o familie de țigani care trăiește cu un blestem pe cap. Dar, uite, nu a mai putut să fugă de asta și acum toate neamurile au venit pe capul ei. În momentul în care Geani trebuia să o ceară de soție pe Geanina, a avut loc un accident, iar ea a crezut că el a murit. Când l-a luat Salvarea, au fost anunțate rudele și de aceea ea nu a știut și a crezut că el a murit”. 

  Geanina face parte dintr-o familie blestemată din cauză că bunica ei a folosit magia neagră. Geanina nu a reușit niciodată să fie miereasă tocmai din cauza acestui blestem

  Ea nu a mai ajuns la altar. Când trebuia să se căsătorească cu Geani, acesta a avut un accident. Nici cu tatăl Pamelei nu a reușit să se mărite, tot din cauza blestemului”, le-a explicat Ioana Ginghină telespectatorilor Happy Channel în transmisiunea live pe Facebook.

  Pe Ioana Ginghină o puteți urmări în fiecare luni și marți, numai la postul de televiziune Happy Channel, în seria ”O grămadă de caramele”. Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Reacțiile telespectatorilor după ce au văzut primul episod din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 3 zile

  Iata cateva dintre reactiile telespectatorilor dupa ce au vazut primul episod din serialul ”Fructul oprit”.

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 4 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  ”Ce vă place să ne fierbeți...” Răspunsul Cristinei Ciobănașu la acest mesaj a fost pe măsură

  acum 7 zile

  Unul dintre mesajele primite pe Facebook a amuzat-o pe Cristina Ciobanasu.

  Sacrificiul făcut de Çağatay Ulusoy pentru rolul lui Sarp, din serialul turcesc ”Intrusul”

  acum 8 zile

  O schimbare majoră a făcut și Çağatay Ulusoy, protagonistul unuia dintre cele mai tari seriale turcești, ”Intrusul”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »