• LUNI, 16 OCTOMBRIE 2017

  “Păcatul”, cea de-a doua parte a producției “O grămadă de caramele”, începe astăzi la Happy Channel. Episoadele pot fi urmărite în fiecare luni și marți, de la ora 19.00

  “Blestemul” s-a încheiat, însă începând din 16 octombrie, “O grămadă de caramele” își continuă povestea la postul de televiziune Happy Channel cu “Păcatul”, cea de-a doua mini-serie. În episodul din această seară, de la ora 19.00, Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu) își face bagajul și pleacă de acasă, hotărât fiind să divorțeze de mama copiilor lui, Nora (Alina Chivulescu).

  “Păcatul” debutează astăzi (16 octombrie) la Happy Channel, iar în cadrul primului episod din cea de-a doua mini-serie, difuzat de la ora 19.00, Emil Șerban decide să dea cărțile pe față și să pună capăt vieții paralele pe care o duce. El îi spune soției sale că relația lor s-a încheiat.

  Stop joc! Divorțez!”, o anunță Emil pe Nora.
  “Nora, nu mai este nimic de făcut! Între noi doi, totul s-a terminat, înțelegi?”, îi spune el.
  “Și copiii?”, îl întreabă Nora, care nu-și poate reveni din vestea șoc primită.
  “Copiii sunt mari, o să crească, o să fie bine, da? Sper că nu te aștepti să-mi stric viața pentru niște copii.”, îi răspunde Emil, convins fiind că a luat cea mai bună decizie.
  “Ce să faci, mă? Să-ți strici viața pentru copiii tăi?! Tu, ai pe una?”, încearcă Nora să afle, îngrozită de cele auzite.

  Telespectatorii pot afla cum va reacționa Miruna când va afla de divorțul părinților săi, dar și dacă îi va spune Emil tot adevărul soției sale, în această seară, de la ora 19.00, urmărind episodul cu numărul nouă din serialul “O grămadă de caramele”, difuzat la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

  acum 4 zile

  La Happy Channel, telespectatorii pot urmari serialul “Elif”, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi vazut de luni până joi, incepand cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Ce spune Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, despre celebra actriță: “Eram un critic super sever”

  acum 5 zile

  A crescut într-o familie de artiști, dar el a ales să urmeze un liceu de informatică. Fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, Tudor Aaron, a realizat pe parcursul studiilor că își dorește să le calce pe urme părinților săi. Invitat de Irina Margareta Nistor la...

  Luni și marți, de la ora 22.30, la Happy Channel. Imagini și dezvăluiri în exclusivitate din culisele serialului "O grămadă de caramele"

  acum 7 zile

  Criss, Vlad și Rapha au raspuns la intrebarile fanilor in cadrul emisiunii Happy Night, care se va difuza luni si marti, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Râzi cu lacrimi! Iată ce au făcut actorii din ”O grămadă de caramele” în culisele serialului

  acum 7 zile

  Avertisment: aceste doua editii de Happy Night vor provoca hohote de ras.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »