• VINERI, 29 SEPTEMBRIE 2017

  Prezintă “Întâlniri fericite”, joi și vineri, de la 12.30, la Happy Channel. Irina Margareta Nistor, “înger” într-un serial american

  Irina Margareta Nistor, prezentatoarea emisiunii “Întâlniri fericite”, difuzată în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, la Happy Channel, a ajuns actriță într-o producție internatională, "Comrade Detective" (“Tovarăşul miliţian”). Celebrul critic de film este invitat special într-un serial care a avut premiera în această vară în Los Angeles.

  Este mereu la curent cu orice apariție cinematografică și este nelipsită de la marile festivaluri de film, iar acum a venit timpul să fie și ea în lumina reflectoarelor și să asculte indicațiile regizorului pe platourile de înregistrare. Celebrul critic de film Irina Margareta Nistor este invitat special în producția "Comrade Detective" (“Tovarăşul miliţian”), ale cărei filmări s-au desfășurat în România.

  “Am jucat în <<Comrade Detective>>, a avut premiera în Los Angeles. Actorii noștri sunt dublați de mari actori americani, de exemplu, Florin Piersic Jr. este dublat de Channing Tatum. În privința rolului meu, este un cameo, un lucru mic, dar important. Mă amuză că pe generic scrie că sunt <<special guest>>, iar eu vorbesc direct în engleză, deci nu trebuie să mă dubleze nimeni. Sunt un înger. Este un contre employ. În viața de zi cu zi, nu sunt un înger, tocmai asta este ideea.”, povestește ea.

  În fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel, Irina Margareta Nistor le aduce telespectatorilor “Întâlniri fericite” cu oameni importanți din lumea cinematografiei. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 133 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 139 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 161 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 174 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 177 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »