• VINERI, 29 SEPTEMBRIE 2017

  Prezintă “Întâlniri fericite”, joi și vineri, de la 12.30, la Happy Channel. Irina Margareta Nistor, “înger” într-un serial american

  Irina Margareta Nistor, prezentatoarea emisiunii “Întâlniri fericite”, difuzată în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, la Happy Channel, a ajuns actriță într-o producție internatională, "Comrade Detective" (“Tovarăşul miliţian”). Celebrul critic de film este invitat special într-un serial care a avut premiera în această vară în Los Angeles.

  Este mereu la curent cu orice apariție cinematografică și este nelipsită de la marile festivaluri de film, iar acum a venit timpul să fie și ea în lumina reflectoarelor și să asculte indicațiile regizorului pe platourile de înregistrare. Celebrul critic de film Irina Margareta Nistor este invitat special în producția "Comrade Detective" (“Tovarăşul miliţian”), ale cărei filmări s-au desfășurat în România.

  “Am jucat în <<Comrade Detective>>, a avut premiera în Los Angeles. Actorii noștri sunt dublați de mari actori americani, de exemplu, Florin Piersic Jr. este dublat de Channing Tatum. În privința rolului meu, este un cameo, un lucru mic, dar important. Mă amuză că pe generic scrie că sunt <<special guest>>, iar eu vorbesc direct în engleză, deci nu trebuie să mă dubleze nimeni. Sunt un înger. Este un contre employ. În viața de zi cu zi, nu sunt un înger, tocmai asta este ideea.”, povestește ea.

  În fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel, Irina Margareta Nistor le aduce telespectatorilor “Întâlniri fericite” cu oameni importanți din lumea cinematografiei. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Reacțiile telespectatorilor după ce au văzut primul episod din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 3 zile

  Iata cateva dintre reactiile telespectatorilor dupa ce au vazut primul episod din serialul ”Fructul oprit”.

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 4 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  ”Ce vă place să ne fierbeți...” Răspunsul Cristinei Ciobănașu la acest mesaj a fost pe măsură

  acum 7 zile

  Unul dintre mesajele primite pe Facebook a amuzat-o pe Cristina Ciobanasu.

  Sacrificiul făcut de Çağatay Ulusoy pentru rolul lui Sarp, din serialul turcesc ”Intrusul”

  acum 8 zile

  O schimbare majoră a făcut și Çağatay Ulusoy, protagonistul unuia dintre cele mai tari seriale turcești, ”Intrusul”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »