• JOI, 11 IANUARIE 2018

  Sacrificiul făcut de Çağatay Ulusoy pentru rolul lui Sarp, din serialul turcesc ”Intrusul”

  Çağatay Ulusoy în Feriha  

   ”Arta cere sacrificii”, îi tot auzim pe artiști spunând. Și au dreptate. Sunt atâtea exemple de actori care s-au transformat, la propriu, pentru anumite roluri. Transformări majore, nu doar legate de culoarea ori de lungimea părului, de exemplu.

  O schimbare majoră a făcut și Çağatay Ulusoy, protagonistul unuia dintre cele mai tari seriale turcești, ”Intrusul”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00.

  Din subțirelul tandru și îndrăgostit din ”Feriha”, pentru rolul din ”Intrusul”, Cagatay a trebuit să ia în greutate 8 kg! Și, pentru că Sarp este un polițist, o persoană dinamică, Cagatay a fost nevoit să adauge mai multă masă musculară. Așa că a mers zilnic la sală și a făcut exerciții care să îl aucă cât mai aproape de fizicul personajului său. Și asta nu este tot! Actorul a trebuit să își lase barbă, să ia lecții de arte marțiale și de tras cu arma.

  “Intrusul” spune povestea a doi frați care ajung de o parte și de alta a legii. La trei ani, Umut (Aras Bulut Iynemli) a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar fratele lui, Sarp (Çağatay Ulusoy) crește cu vina dispariției Urmut. În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute. Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia. Între timp, Umut (căruia Celal i-a schimbat numele în Mert) ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

  COMENTARII

  Reacțiile telespectatorilor după ce au văzut primul episod din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 1 zile

  Iata cateva dintre reactiile telespectatorilor dupa ce au vazut primul episod din serialul ”Fructul oprit”.

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 2 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  ”Ce vă place să ne fierbeți...” Răspunsul Cristinei Ciobănașu la acest mesaj a fost pe măsură

  acum 4 zile

  Unul dintre mesajele primite pe Facebook a amuzat-o pe Cristina Ciobanasu.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »