• MIERCURI, 21 DECEMBRIE 2016

  Tinerii din înalta societate din New York vin la Happy Channel în serialul “Gossip Girl”

   • Din 2 ianuarie, Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick și Sebastian Stan, actorul român care a cucerit Hollywood-ul și o lume întreagă, aduc strălucirea New York-ului pe Happy Channel!


  Dacă i-ai văzut și ți-ar plăcea să îî revezi, sau nu i-ai văzut și ți-ar plăcea să îi cunoști și să îi descoperi, vino luni, 2 ianuarie, de la 22:00, să te întâlnești cu personajele carismatice din “Gossip Girl”, pe Happy Channel!

  2017 debutează într-o atmosferă fermecătoare pentru telespectatorii happy! Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 22:00 la 00:00, “Gossip Girl”, serialul american care a fascinat milioane de tineri și adulți din lumea întreagă, va fi difuzat integral pe Happy Channel!

  “Gossip Girl”, un serial bazat pe volumele cărților cu același nume, scrise de Cecily von Ziegesar, surprinde viața perfectă sau aparent perfectă a unor adolescenți frumoși și bogați din Upper East Side, New York.

  Serialul introduce telespectatorii în lumea unor tineri ce provin din familiii din înalta societate newyorkeză. Ei întâmpină probleme caracteristice vârstei, ce le complică existența, încearcă să facă față relațiilor amoroase, mereu dramatice și totodată trebuie să ia cea mai bună decizie în ceea ce privește alegerea universităților unde vor studia.

  Evenimentele din luxosul Upper East Side al Manhattan-ului din orașul New York sunt povestite pe un blog de "Gossip Girl” de un personaj omniprezent, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

  Serialul începe cu reîntoarcerea Serenei van der Woodsen (Blake Lively) din misterioasa ședere la o școală din Connecticut. Blair Waldorf (Leighton Meester), pe care autoarea o descrie ca fiind regina dintr-un joc de șah, este vechea prietenă și rivala ocazională a Serenei, dar și Regina Albină (Queen Bee) a scenei sociale din Liceul Constance Billard.

  Povestea îi urmărește și pe Chuck Bass (Ed Westwick), băiatul rău din Upper East Side, Nate Archibald (Chace Crawford), prietenul cel mai bun al lui Chuck, aducând și alte personaje pe scena controversată a Manhattan-ului: Dan Humphrey (Penn Badgley), prietenul lui Nate și iubitul, apoi fostul iubit al Serenei, Vanessa Abrams (Jessica Szohr), prietena cea mai bună a lui Dan și sora cea ambițioasă a lui Dan, Jenny Humphrey (Taylor Momsen).

  După ce Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului, a vizitat platourile de filmare, acesta a declarat ziua de 26 ianuarie ca fiind ziua oficială "Gossip Girl”, întrucât a apreciat modul în care producătorii au prezentat oraşul New York în serial.

  La 10 ani de la lansarea celebrei producții americane, actorii din distribuție se pot lăuda cu o carieră artistică impresionantă. Blake Lively a jucat în 2015 în filmul “The Age of Adaline” alături de Harrison Ford, iar în prezent este căsătorită cu Ryan Reynolds, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la “Green Lantern”. Un alt actor care s-a remarcat în “Gossip Girl” este artistul de origine română, Sebastian Stan. După rolul din “Gossip Girl”, Sebastian Stan a jucat în "Captain America: Civil War", “Ant-Man”, iar cariera lui se află într-o continuă ascensiune, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

  Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 22:00 la 00:00, telespectatorii se vor întâlni cu personajele fascinante din serialul fenomen “Gossip Girl”, ce prezintă stilul de viață, experiențele și problemele pe care le întâmpină tinerii bogați din New York.


  ***2 ianuarie 2017 este ziua marilor premiere la Happy Channel! Din această zi, de luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, telespectatorii vor avea parte de patru ore de program turcesc: “Elif” de la 18:00 și “O poveste de iubire” (“Love Story”), de la 20:00.

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 75 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 81 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 103 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 116 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 119 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »