• MARTI, 03 OCTOMBRIE 2017

  Victor Țăpeanu, Leo din “O grămadă de caramele” de la Happy Channel, este fondatorul unui proiect cultural de anvergură

  Victor Țăpeanu, considerat sosia lui Leonardo DiCaprio, care îl interpretează pe Leo în serialul de la Happy Channel, “O grămadă de caramele”, este fondatorul unui proiect cultural de anvergură. Alături de alți colegi, el încearcă să atragă atenția tinerilor către teatru, oferindu-le spectacole gratuite.

  Telespectatorii Happy Channel au făcut cunoștință cu Victor Țăpeanu prin intermediul producției “O grămadă de caramele”, care se difuzează în fiecare luni și marți, de la ora 19.00. În serial, el este Leo, un pilot de curse, însă în viața de zi cu zi, Victor își petrece majoritatea timpului la teatru. În cadrul unui interviu pentru emisiunea “Happy Night”, ediție care se va difuza marți (3 octombrie), de la ora 22.30, la Happy Channel, tânărul a vorbit și despre proiectul său de suflet.

  Am un proiect independent care se numește <<Cuibul Artiștilor>>, suntem o companie independentă de teatru. Avem spectacole în fiecare seară, jucăm într-un regim foarte intens. Jucăm de 20-30 de ori pe lună. Am făcut cel mai mare proiect cultural la nivel national. Am jucat 300 de zile de teatru, gratuit, pentru studenți. Am avut peste 39.000 de spectatori și este într-adevăr un manifest cultural care aduce tinerii la teatru.”, a mărturisit Victor.

  În “O grămadă de caramele”, personajul său – Leo glumește pe seama asemănării cu celebrul star de la Hollywood, Leonardo DiCaprio.
  Mi-a plăcut foarte mult că scenarista a creat un personaj pornind de la mine și de la asemănarea cu Leonardo DiCaprio, dar nu a rămas doar la nivelul ăsta și a dus un pic mai mult în profunzimea personajului. S-a folosit de faptul că eu sunt din Galați, i-a făcut și un mic moment comic într-un dintre episoade și asta ar fi să zicem una dintre asemănările dintre personaj și o parte din viața mea. Mi-a plăcut că există o realitate a personajului.”, a spus tânărul actor.

  Telespectatorii Happy Channel pot descoperi mai multe lucruri despre Victor Țăpeanu, marți (3 octombrie), de la ora 22.30, în cadrul interviului realizat pentru emisiunea “Happy Night”. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 133 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 139 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 161 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 174 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 177 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »