• MARTI, 28 NOIEMBRIE 2017

  4 ZODII de femei cu un caracter urât! Îi tratează pe toți cu superioritate și dispreț

  Există femei ”de zahăr” și femei pe care e mai bine să nu le întâlnești, dacă nu ai o doză mare de maschism în tine. Astrele cunosc caracterul lor în funcție de semnul zodiacal în care s-au născut.

  Conform acestora, femeile carei tratează pe oricine cu dezinteres și superioritate sunt următoarele

  Femeia BERBEC:

  Aceste femei se remarcă prin impulsivitate și agresivitate în vorbire. Nu fac foarte bine față stresului și se enervează din orice nimic, pun etichete oamenilor din jurul lor, fără să-i cunoască măcar și se contrazic chiar și atunci când nu au dreptate.

  În cazul acestor femei, competivitatea și frustrarea ating cote maxime, iar răbdarea nu este deloc unul dintre punctele lor forte. De aceea, femeile născute în zodia berbec sunt considerate ca fiind femei cu un caracter urât.

  Femeia TAUR:

  Femeia din zodia Taur te cucerește cu șarmul său. Abia când ajungi sa o cunoști cu adevarat îți dai seama că te-a cam luat valul și că nu prea e simplu să trăiești alături de ea.

  E fixista, încăpățânată și, pe deasupra, și orgolioasă. Acționează după cum crede de cuviința, urmându-și prostește crezul, fără să asculte și o a doua părere. În felul acesta, îți cam mănâncă nervii.

  Femeia FECIOARĂ:

  Greu, tare greu să faci față zi de zi exigențelor unei Fecioare. Te critică la fiecare pas, te contrazice, îți spune ea cum trebuia, de fapt, să acționezi, te taxează pentru fiecare vorbă rostită.

  E perfecționistă și nu tolerează deloc jumătățile de măsură sau greșelile celui de lângă ea. Din acest motiv trebuie să te aștepți la atitudini malițioase și chiar la jigniri.

  Femeia CAPRICORN:

  Femeia Capricorn are întotdeauna dreptate. Cel putin așa crede ea și atunci se și impune. Cu forța. E detașata și pare sa nu aibă sentimente.

  E rece și aproape deloc sociabila, fapt care îți va face viața destul de grea, fiindcă vei ajunge curând să stai departe de prietenii tăi fiindcă ea nu își va dori sub niciun chip să îi aduci la tine în casă. E suspicioasa, e pisăloagă și mereu te va chinui cu întrebări, te va iscodi acuzându-te de lucruri necurate.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »