• VINERI, 21 APRILIE 2017

  ACEASTA este cea mai ambițioasă zodie! Nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, mereu e loc de mai mult!

   astrocafe.ro

  Transformare, regenerare, renaștere, sunt cele trei cuvinte esențiale care definesc zodia scorpionului. Acești nativi nu se muțumesc cu jumătăți de măsuri, ci mizează pe ideea că mereu e loc de mai mult. 

  Scorpionul înseamna dorință, descriu specialiștii de la astrocafe.ro această zodie.

  Acesta este instrumentul său, e bagheta magică, în felul acesta creează, evoluează si merge mai departe: dorindu-și mereu câte ceva. Apoi dorind mai mult și mai mult din acel lucru... Merge din aproape în aproape, din ce în ce mai adânc, în orice experiență care îl atrage ca un magnet, mai ales daca aceasta e neobișnuită, rară, chiar periculoasă.

  Parcă niciodată nu e destul pentru Scorpion, parca ar vrea să atingă limita oricărei cunoașteri, a oricărui lucru pe care-l află, a oricărui sentiment. Și cu cât se adâncește mai mult, cu atât limita e mai puțin tangibilă... pericolul mai mare iar el tot mai interesat de "și mai ce poate fi descoperit".

  Pe principiul "daca tot am mers până aici, de ce să nu continui?" Desigur, granița între dorință și obsesie e foarte fină, acesta fiind punctul vulnerabil al Scorpionului, de fapt. Si sursa de suferință, în definitiv. Suferință pe care parcă și-o provoacă singur, cu un stoicism și o rezistență greu de egalat de oricare alt semn.

  Scorpionul înseamnă putere. O putere pe care o ține în seif și apeleaza la ea mai ales în situatiile de criză, atât de prezente în viața oricărui Scorpion. Scorpionul este unul dintre semnele de putere, alături de Berbec, Leu și Capricorn. E unul dintre semnele cele mai determinate, tenace și extrem de rezistente. Drumul către victorie, odată ce și-au propus ceva, este calculat pas cu pas și e greu de crezut că va renunța înainte să ajungă la destinație, înainte să-și atingă țelul.

  Puterea, pentru cei mai mulți Scorpioni, consta in cunoaștere, în informație. Dar nu orice fel de cunoaștere, ci una pe care să o poată folosi la nevoie, fie pentru a se apăra, fie pentru a câștiga o bătălie. De exemplu, într-un mediu în care nu se simte în siguranță, un Scorpion va căuta să afle secrete ale celor de acolo, mai ales dacă îi percepe mai puternici sau capabili să atace la un moment dat. Ca și cum ar avea nevoie de întocmirea unui dosar secret, pentru că nu se stie când va fi nevoie de el...

  Pasiunea Scorpionului, intensitatea cu care trăiește viața, profunzimea sentimentelor sale, atașamentul față de ceea ce iubește, senzualitatea, cumulul de emotii deseori paroxistic, toate acestea fac din Scorpion o energie, pe cât de greu de înteles, pe atât de atrăgătoare și magnetică. Această energie este practic inconfundabilă odată ce ai ajuns în apropierea ei sau când, într-o formă sau alta, ai de-a face cu ea sau chiar o manifești.

  Un Scorpion are tendința de a controla absolut tot ce crede că-i apartine, mai ales dacă pentru a obține și păstra ceva a suferit, s-a chinuit, a trecut prin focurile purificatoare și transformatoare ale durerii profunde. El nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, nu înțelege rostul negocierii sau al diplomației, e destul de brut în manifestare și înțelege să trăiască viața cu intransigență, vigilență și adevăr, orice ar însemna asta ca risc.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 79 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 80 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 84 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 84 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »