• VINERI, 21 APRILIE 2017

  ACEASTA este cea mai ambițioasă zodie! Nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, mereu e loc de mai mult!

   astrocafe.ro

  Transformare, regenerare, renaștere, sunt cele trei cuvinte esențiale care definesc zodia scorpionului. Acești nativi nu se muțumesc cu jumătăți de măsuri, ci mizează pe ideea că mereu e loc de mai mult. 

  Scorpionul înseamna dorință, descriu specialiștii de la astrocafe.ro această zodie.

  Acesta este instrumentul său, e bagheta magică, în felul acesta creează, evoluează si merge mai departe: dorindu-și mereu câte ceva. Apoi dorind mai mult și mai mult din acel lucru... Merge din aproape în aproape, din ce în ce mai adânc, în orice experiență care îl atrage ca un magnet, mai ales daca aceasta e neobișnuită, rară, chiar periculoasă.

  Parcă niciodată nu e destul pentru Scorpion, parca ar vrea să atingă limita oricărei cunoașteri, a oricărui lucru pe care-l află, a oricărui sentiment. Și cu cât se adâncește mai mult, cu atât limita e mai puțin tangibilă... pericolul mai mare iar el tot mai interesat de "și mai ce poate fi descoperit".

  Pe principiul "daca tot am mers până aici, de ce să nu continui?" Desigur, granița între dorință și obsesie e foarte fină, acesta fiind punctul vulnerabil al Scorpionului, de fapt. Si sursa de suferință, în definitiv. Suferință pe care parcă și-o provoacă singur, cu un stoicism și o rezistență greu de egalat de oricare alt semn.

  Scorpionul înseamnă putere. O putere pe care o ține în seif și apeleaza la ea mai ales în situatiile de criză, atât de prezente în viața oricărui Scorpion. Scorpionul este unul dintre semnele de putere, alături de Berbec, Leu și Capricorn. E unul dintre semnele cele mai determinate, tenace și extrem de rezistente. Drumul către victorie, odată ce și-au propus ceva, este calculat pas cu pas și e greu de crezut că va renunța înainte să ajungă la destinație, înainte să-și atingă țelul.

  Puterea, pentru cei mai mulți Scorpioni, consta in cunoaștere, în informație. Dar nu orice fel de cunoaștere, ci una pe care să o poată folosi la nevoie, fie pentru a se apăra, fie pentru a câștiga o bătălie. De exemplu, într-un mediu în care nu se simte în siguranță, un Scorpion va căuta să afle secrete ale celor de acolo, mai ales dacă îi percepe mai puternici sau capabili să atace la un moment dat. Ca și cum ar avea nevoie de întocmirea unui dosar secret, pentru că nu se stie când va fi nevoie de el...

  Pasiunea Scorpionului, intensitatea cu care trăiește viața, profunzimea sentimentelor sale, atașamentul față de ceea ce iubește, senzualitatea, cumulul de emotii deseori paroxistic, toate acestea fac din Scorpion o energie, pe cât de greu de înteles, pe atât de atrăgătoare și magnetică. Această energie este practic inconfundabilă odată ce ai ajuns în apropierea ei sau când, într-o formă sau alta, ai de-a face cu ea sau chiar o manifești.

  Un Scorpion are tendința de a controla absolut tot ce crede că-i apartine, mai ales dacă pentru a obține și păstra ceva a suferit, s-a chinuit, a trecut prin focurile purificatoare și transformatoare ale durerii profunde. El nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, nu înțelege rostul negocierii sau al diplomației, e destul de brut în manifestare și înțelege să trăiască viața cu intransigență, vigilență și adevăr, orice ar însemna asta ca risc.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »