• MIERCURI, 12 APRILIE 2017

  Aceste ZODII își găsesc dragostea de Paște. RELAȚIA care începe în această perioadă poate dura toată viața

  Pentru anumiți nativi ai zodiacului, Paștele vine cu o surpriză de proporții! Potrivit specialiștilor, trei zodii au mari șanse să-și întâlnească marea iubire. 

  Săgeata lui Cupidon va lovi anumiți nativi ai zodiacului în această perioadă! Cei născuți în zodia Vărsător sau Rac se regăsesc printre norocoșii, care își pot găsi sufletul pereche

  Vărsător
  Ești un suflet sensibil și credincios, iar în acest an de Paște ai toate șansele să îți găsești dragostea în cele mai neobișnuite împrejurări. Să nu fii surprinsă dacă vei începe să simți fluturași atunci când îl vei vedea pe bărbatul vieții tale la slujba de Înviere sau la masa de Paște, în casa prietenilor tăi. Fii atentă la indicii, deoarece relația care începe în această perioadă poate dura toată viața.

  Rac
  Vei cunoaște o persoană deosebită în preajma acestei sărbători, cu care vei stabili o legătură strânsă. Vei vedea că semănați din multe puncte de vedere și veți simți din prima sentimente puternice. De Paște au loc multe miracole, iar în acest an te poți lăsa pradă unei iubiri veșnice. Persoana pe care o vei întâlni în acest an de Paște te va face să vezi viața cu alți ochi și va veni exact în momentul în care vei avea nevoie de sprijin și de dragoste.

  Vezi și care este cea de-a treia zodie aici!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »