• MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

  Anul 2018 este anul acestor 3 zodii – Dumnezeu le dă totul!

  Anul 2018 va fi  mai bun decât precedentul, iar asta o semnalează astrele. Însă nu toate zodiile vir beneficia de ajutor divin la tot pasul, ci unele trebuie să depună mult mai mult efort pentru a obține ce-și doresc.

  Dintre cei care nu vor trebui decât să ridice un deget, și totul se va rezolva- se numără următorii nativi.

  RAC:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor începe anul 2018 cu mult entuziasm și optimism, având în vedere faptul că 2017 se va termina excelent pentru ei și nimic nu le va putea schimba starea de spirit.

  Racii sunt familiști convinși și se vor bucura de momente unice alături de cei dragi. Se vor simți cu adevărat norocoși că au astfel de persoane în viața lor și, mai ales, vor știi că sunt iubiți necondiționat.

  Racii vor avea mari reușite și pe plan sentimental. Este posibil să întâlnească pe cineva chiar din luna ianuarie 2018, o persoană cu totul specială, iar lucrurile dintre ei vor evolua în bine.

  Este posibil ca acești nativi să se mute la casă nouă din primăvara noului an și-și vor îndeplini astfel o dorință pe care o tratau doar ca pe un vis imposibil de atins.

  FECIOARĂ:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor călători foarte mult în anul 2018 și vor avea parte de revelații uriașe pe care ar face bine să le transforme în oportunități. Nu ar trebui să refuze nici o ocazie de a avea un trai mai bun.

  Pentru fecioare, dragostea, cariera și familia sunt cele mai importante lucruri și deși le va fi destul de greu, vor reuși să se împartă în toate locurile, fără să se simtă nimeni neglijat.

  Noul an le va aduce acestor nativi multă energie și putere de muncă. Acest lucru va favoriza câștigurile financiare care le va permite fecioarelor să își îndeplinească toate dorințele, atât pe ale lor, cât și pe ale celor dragi.

  Pentru acești nativi, lunile iunie, iulie și noiembrie vor fi cele mai romantice și pline de pasiune.

  PEȘTI:

  Peștii vor avea un an bogat și la propriu, dar și la figurat, un an cum nu au mai avut de multă vreme. Se vor simți în sfârșit împliniți pe plan profesional pentru că vor avea multe bucurii.

  Se vor remarca prin intermediul ideilor lor ingenioase și vor investi mult pentru că vor avea de unde. Acest lucru va atrage atenția celor din jur, dar și invidia multora.

  Pe plan amoros vor avea o surpriză plăcută pentru că va avea loc un eveniment major în viața lor. Fie își vor întâlni jumătatea, fie se vor căsători.

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor căpăta mai multă încredere în ei și vor fi capabili să meargă cu entuziasm pe un drum strălucitor care l va oferi un viitor la fel de strălucit.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »