• LUNI, 19 IUNIE 2017

  AVERTISMENTUL specialistului pentru săptămâna 19-25 iunie: Atenție, RACI, se anunță mari schimbări!

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru săptămâna cuprinsă între 19 și 25 iunie. Află din materialul următor care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești! 

  Berbec
  Primești un indiciu clar că acum ești pregătit pentru o prietenie adevărată, profundă, afectuoasă, fără a depinde de ceilalți sau a-i face pe cei din jur să depindă de ține. Este un moment oportun pentru a vindeca și transforma orice răni din trecut, legate de o persoană de sex masculin (tata, fost soț, prieten, frate, fiu), iar acest proces îți deschide calea către a avea relații sănătoase și împlinite, echilibrându-ți în același timp energia ta interioară masculină și feminină, yin-yang.

  Taur
  Posedând o senzivitate destul de crescută, e posibil să începi să te simți mai slăbit datorită negativității din temerilor altor oameni. Aceste energii toxice pot veni de asemenea din unele frici ale tale. Cere mai multă claritate, în special atunci când te confrunți cu situații în care competiția, violentă sau unele conflicte apăr. Pentru a te ține la distanță de toate aceste vibrații negative, evită să iei la modul personal conflictele și comportamentele supărătoare și rămâi centrat.

  Gemeni
  Există în interiorul ființei tale ceva care continuă să se dezvolte, în tăcere și plin de răbdare, și anume, sufletul tău. El știe că nu ești singur niciodată – ești înconjurat de îngeri și suflete care te iubesc necondiționat și sunt gata să te ajute, dacă le ceri. Nimic din ce ai putea gândi, spune sau face, nu te ține departe de susținerea lor. Ei nu te judecă și nici nu te abandonează pentru greșelile pe care le faci, conștient sau inconștient.

  Rac

  Ești într-o perioadă de creștere și de schimbare, diferită de celelalte de până acum. Posezi tot ce e necesar pentru a-ți îndeplini visele și scopul propus, așa că asumă-ți curajul de a face primul pas în direcția care ți se arată. Cere susținerea Arhanghelului Mihail, pentru protecție, motivație și claritate ai alege să petreci mai mult timp în natură, înconjurat de plante, copaci și animale, căci această te încărca cu energie pozitivă și îți aduc inspirație și te ajută în găsirea unor soluții ingenioase.

  Leu
  Alege să te eliberezi de mânia sau temerile acumulate din experiențele și relațiile din trecut, și permite să primești susținere în procesul vindecării. Astfel vei găsi pacea în schimbul suferinței. De asemenea, da-i mai multă atenție corpului, minții și sufletului tău, relxeaza-te și conectează-te la ritmul vibrational al Universului. E posibil că ego-ul tău să nu agreeze această pauză, deoarece i se cere să renunțe la control, ceea ce nu-i este pe plac, dar acum cel mai important lucru pe care îl ai de făcut este să nu faci nimic.

  Fecioară
  E timpul potrivit pentru a alege să intri într-o nouă etapă a vieții tale deplin eliberat de tot bagajul emoțional din trecut. Acum poți să accepți că trecutul este mort și că orice efort de a-l repetă reprezintă doar o cale sigură de a rămâne blocat într-un tipar învechit, ceea ce nu ar fi benefic pentru ține. Fii conștient de fiecare clipă prezentă și primește toate darurile pe care Universul ți le trimite. Experiențele prin care ai trecut te-au făcut să devii ceea ce ești azi!

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 49 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 50 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 54 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 54 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »