• MIERCURI, 05 IULIE 2017

  AVERTISMENTUL specialiștilor pentru luna IULIE! Ce întâmplă cu ZODIILE până la data de 23 Iulie! Schimbări dramatice

  În această lună Iulie 2017, tradiția populară românească se va menține – poate chiar la cote mai ridicate față de anii anteriori. Deci căldură, foc manifestat sub diverse forme, dar și apă în cantități impresionante. De asemenea vom exersa proverbul/adevărul științific: apa stinge focul și-l va stinge aproximativ până în preajma datei de 23 Iulie.

  Focul purifică, Apa curăță, Aerul ne ajută să respirăm și să ne revigorăm creierul, iar Pământul ne asigură stabilitate. Dezechilibrul acestor Elemente se manifestă și în structurile corpului nostru fizic, de aceea, poate mai mult ca oricând, este bine să fim prudenți, atenți la semnalele organismului nostru și nu în ultimul rând să ne îngrijim corespunzător sezonului cald în care ne aflăm din plin și pe care cu siguranță nu-l vom uita.

  Dintre Semnele zodiacale, doar Fecioara, Scorpionul și Vărsătorul nu sunt vizitate de planete, astfel că nativii acestor Zodii și cei cu marcaje astrale importante în aceste Semne sunt oarecum lăsați în pace, însă nu ar trebui slăbită vigilența. Din când în când apar influențe puternice de la Semnele zodiacale opuse lor, cum ar fi de la Pești, Taur și Leu.

  Crucea cardinală, alcătuită din Berbec-Balanță și Rac-Capricorn rămâne în continuare foarte solicitată, însă în preajma datei de 23 Iulie, cumva tensiunile cardinale încep să se diminueze și vom simți foarte clar o relaxare pe anumite segmente ale vieții noastre, în funcție și de marcajele native ale fiecăruia dintre noi.

  Aspectul de Lună plină se va forma în Semnul Capricornului pe 9 Iulie. Jocuri de culise în câmpul muncii, segmentul sănătății reapare în prim-plan prin divulgarea unor informații mai mult sau mai puțin credibile sau utile, dorință de control și dominare greu de stăpânit, agresivitate.

  Unul din brațele crucii fixe este foarte solicitat și anume brațul alcătuit din Semnele Gemeni și Săgetător. Revin în atenție copiii și persoanele tinere, iar situațiile, evenimentele în care sunt implicați alături de vârstnici sunt lecții de viață, avertismente în primul rând pentru adulții în vârstă. De aceea este bine să fim foarte atenți la copiii și tinerii din preajma noastră, pe de o parte pentru a-i proteja, ajuta, dar pe de altă parte pentru a-i înțelege și accepta așa cum sunt ei în realitate și nu cum am dori noi să fie.

  Începând cu această lună va intra în joc Crucea fixă prin Semnele Leu și Vărsător. În preajma datei de 23 Iulie, Soarele se mută cu surle și trâmbițe în Semnul său de domiciliu Leul și foarte rapid îl urmează și Luna, formând aspectul de Lună nouă. Dinamism, acțiune, agresivitate, relații de prietenie și/sau protectorat revigorate, altele distruse definitiv; orientare spre alte proiecte personale și profesionale de anvergură.

  Citește mai departe aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 49 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 50 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 54 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 54 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »