• JOI, 31 AUGUST 2017

  AVERTISMENTUL specialiștilor pentru luna SEPTEMBRIE! Ce se întâmplă cu zodiile în zilele: 1 – 4, 6 – 9, 12 – 29

  Septembrie este o perioadă cu totul și cu totul deosebită. Specialiștii în astrologie susțin că aceasta marchează debutul unei etape de viață greu de anticipat. Vor fi momente excelente pentru a ne debarasa de un trecut dureros, perimat și pentru a ne scoate la iveală adevărata forță interioară.

  Iureșul care se conturează încet, sigur și discret ne va duce spre cu totul alte orizonturi personale și profesionale. Răsturnările de situație vor fi interesante, aparent bulversante, dar toate vor fi spre binele nostru suprem.

  Focul este foarte accentuat, urmat de Pământ și apoi de Apă și de Aer la egalitate. Dozarea acestora este greu de realizat, însă cumva Natura prin înțelepciunea ei nemărginită va avea grijă să reechilibreze energiile disonante, atât în structurile noastre interioare, cât și în mediul înconjurător. Că o va face mai mult sau mai puțin zgomotos, asta este cu totul altceva.

  Pe 5 Septembrie, planeta Mercur își va relua mișcarea directă în Semnul Leului, moment excelent pentru gândire și comunicare. Urmează pe 6 Septembrie formarea aspectului de Lună plină în Semnul Peștilor și tot pe 6, planeta Marte intră în Semnul Fecioarei.

  Sunt zile de o mare încărcătură energetică, pentru că entuziasmul și focul Leului vor fi temperate sau ascunse pe alocuri de influențele Lunii pline din Semnul de Apă al Peștilor. Cum apa stinge focul și situațiile în care suntem implicați vor cunoaște un soi de liniștire, de stingere a focului disonant, metaforic vorbind, aspecte mai mult sau mai puțin recunoscute de fiecare dintre noi.

  Momentul de Lună plină de pe 6 Septembrie subliniază aspecte privitoare la muncă în general, sănătate, stil de viață, marcând finalul unor etape.

  Un alt moment important de pe parcursul lunii Septembrie este Echinocțiul de Toamnă, moment care marchează începutul Toamnei astronomice, în seara zilei de 22 Septembrie.

  Pe de altă parte,Toamna 2017 va fi una inedită, de neuitat conform hărții momentului de Echinocțiu pentru că Semnele cardinale sunt foarte evidențiate. Ascendentul se află la începutul Zodiei Rac, Soarele se află la începutul Zodiei Balanță, Jupiter este în Balanță, Uranus în Berbec în Casa a X-a a socio-profesionalului, destul de elevat în hartă și disonant pentru că se află în mișcare aparent retrogradă, iar în Capricorn îl avem pe Pluto tot în mișcare aparent retrogradă în Casa a VII-a a parteneriatelor de orice fel.

  Probabil că evenimentele acestei Toamne se vor focaliza tot în jurul relațiilor matrimoniale, dar și a celor de cooperare la nivel general. Dar, fiind vorba de activarea Semnelor cardinale vom avea de-a face cu multă inițiativă, grabă, agresivitate, demararea unor proiecte personale sau profesionale de anvergură. Oricum, succesul este garantat, atâta vreme cât ne respectecăm pe noi înșine și pe alții, mediul înconjurător și tot ceea ce vrem să realizăm.

  Crucea mutabilă alcătuită din Semnele Gemeni, Săgetător, Fecioară, Pești este și ea foarte activă pe tot parcursul lunii, generând instabilitate, dorință și putință de schimbare. Va fi destul de dificil să ne găsim locul, să stăm prea liniștiți sau să ne fixăm obiective clare pe termen lung. Dar putem depune eforturi în acest sens, care vor da roade undeva, cândva.

  Luna neagră se află în continuare alături de Saturn în Semnul Săgetătorului. Din nou se vor evidenția aspecte privitoare la relațiile dintre generații, la educația copiilor, la felul în care ne raportăm la generațiile viitoare. Ne-ar prinde bine să fim foarte atenți la copii, la nevoile lor reale, să depunem eforturi sincere și perseverente de a-i înțelege, iubi, accepta așa cum sunt și nu în ultimul rând putem învăța de la ei.

  Citește mai departe pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »