• MARTI, 27 DECEMBRIE 2016

  Ce SEMN eşti în Zodiacul MAYAŞ şi ce dezvăluie despre tine! Nativii Yaxk’in au harul suprem!

   Cu siguranţă ai auzit multe despre Calendarul Mayaş, dar ştiai că există şi un Zodiac Mayaş?

  Aşadar, aflând ce semn te guvernează în Zodiacul Mayaş te va ajuta să descoperi lucruri nebănuite despre personalitatea ta. Vei simţi că Universul nu mai are secrete faţă de tine şi vei înţelege mai bine scopul tău pe Pământ!

  Ch`en: 2 ianuarie -21 ian

  Acestea sunt persoane nocturne. Îşi iau energia de la Soare, dar Luna este cea care le face să vibreze, să fie libere. Meditaţia este una dintre cele mai recomadate pentru sănătatea spirituală!

  Yax: 22 Ianuarie - 10 Februarie

  Cei din semnul Yax sunt sub infleunţa planetei Venus şi sunt mari amaturi de natură. Sunt atenţi cu cei din jur, sunt foarte diplomaţi în relaţia cu ceilalţi şi preferă armonia. Mereu încearcă să păstreze calmul şi buna dispoziţie în căminul lor.

  Sac: 11 Februarie - 2 Martie

  Nativii Sac iubesc ziua. Se trezesc de dimineaţă şi rezolvă cele mai multe lucruri în prima parte a zilei. Direcţia optimă este Nordul, iar animalul totem este broasca. Mereu profită de oportunităniţile care apar în drum.

  Keh: 3 Martie a 22 Martie

  Reprezentanţii acestui semn iubesc natura şi se preocupă de mediul înconjurător, implicându-se în diverse astfel de activităţi. Au multă energie, de aceea roşul este culoarea reprezentativă. Le place să mediteze în natură pentru a-şi elibera mintea. Animalul totem este cerbul.

  Mak: 23 Martie - 11 Aprilie

  Mak este cel mai misterios semn din Zodiacul Mayaş. Sunt o enigmă pentri toţi cei din jur, ca şi când ar avea o parte ascunsă în trecutul lor. Numărul reprezentativ este 3, pentru că acesta este skimbolul echilibrului şi divinităţii. 

  K’ank’in: 12 Aprilie - 1 Mai

  K’ank’in sunt cei mai fideli. Sunt mereu cu picioarele pe pământ, mereu sinceri şi caută integritatea în toate aspectele vieţiilor. Animalul reprezentativ este câinele, întrucât este simbolul puterii şi credinţei.

  Muwan: 2 Mai - 21 Mai

  Muwanii sunt mereu atraşi de opusul lor, ca apa şi focul. Furtunile de electricittate care se creează astfel le aduc forţă şi energie. Totemul lor este bufniţa, care poate vedea în noapte. Aceşti nativi pot detecta minciunile care îi înconjoară şi pe cei care o practică. 

  Pax: 22 Mai - 10 de Iunie

  Cei născuţi sub acest semn sunt lideri înnăscuţi. Îşi iau forţa din cei care îi înconjoară şi sunt extrem de direcţi. Elementul favorit este aburul sau, mai ştiinţific, vaporii de apă, care reprezintă un mix al elementelor Pământ, Apă şi Foc.

  Kayab: 11 Iunie - 30 Iunie

  Kayabii au o afinitate cu Luna şi tot ce ţine de spirit. Au o înclinare către descifrarea ocultului sau ezotericului din fiecare amănunt al vieţii lor.

  Au capacitatea de a citi printre rânduri şi sunt extrem de ageri.

  Kumk’u: 1 Iulie a 20 de Iulie.

  Aceştia au harul politicii din naştere. Sunt capabili să înţeleagă toate poziţiile unei dezbateri şi ăi apreciază pe cei care sunt extrem de cultivaţi. Sunt extrem de rapizi în orice mişcare. 

  Wayeb: 21 Iulie - 25 Iulie

  Aceştia reprezintă o "anomalie" a Zodiacului Mayaş, întrucât calendarul lor este foarte limitat. Prin urmare, aceste persoane se nasc pentru a le echilibra pe celelalte semne. Pe umerii lor cade toată negativitatea, dar şi ghinionul celorlalţi. Au puterea, oarecum, de a-i vindeca pe ceilalţi sau de a reprezenta un paratrăznăt în viaţa altora.

  Pop: 26 Iulie - 14 de August

  Sunt lideri, dar rareori sunt atât de glorioşi şi măreţi precum cei din semnul Pax. Acţionează în tăcere în chestiunile în care se simt comozi. 

  Wo: 15 August - 3 Septembrie

  Sunt similari nativilor Sac şi Che’n. Sunt extrem de activi şi prolifici înaiante de primele raze ale dimineţii. Sunt preocupaţi să rezolve misterele lumii.

  Sip: 4 Septembrie - 23 de Septiembrie

  Nativii Sip sunt nobili şi eleganţi prin definiţie. Îşi iau vitalitatea din pădurile mari, iar animalul totem este cerbul. Aceştia cresc pe treapta desăvârşirii cu fiecare triumf din viaţă.

  Sotz: 24 Septembrie - 13 Octombrie

  Aceştia au două animale- totem: liliacul şi peştele. Ambele au capacitatea de a se mişca în siguranţă atât în aer cât şi în apă. Au o viaţă extrem de comodă şi le place certitudinea. Trebuie să fie atenţi să nu devină mai mult decât comozi: leneşi!

  Sec: 14 Octombrie - 2 Noiebrie

  Aceştia sunt fascinaţi de cer şi de măreţia Universului. Sunt capabili de a găsi mai multe soluţii la problemă dată. Virtutea lor este de a o găsi mereu cea mai potrivită, la timpul potrivit.

  Xul: 3 Noiembrie - 22 de Noiembrie

  Sunt cei mai împăcaţi cu lumea spirituală dintre semnele zodiacale. Sunt puternici, loiali şi familişti.

  Yaxk’in: 23 Noiembrie - 12 de Decembrie

  Se nasc cu o putrenică conexiune cu zeul Soarelul, Ah Kin. Îi protejează pe ceilalţi de întuneric şi boală. Sunt nişte vindecători nativi, dar întâmpină probleme când trebuie să ia decizii. 

  Mol: 13 Decembrie - 1 Ianuarie

  Sunt considerate persoanele care aduc ploaia - bunăstarea- şi binecuvântarea divină. Nu-i de mirare că iau calea spiritiualităţii, devin ghizi spirituali, preoţi, doctori, psihologi etc.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »