• VINERI, 30 DECEMBRIE 2016

  PREVIZIUNI. Ce spun specialiștii despre 2017: "Un an ca un cal pursânge"

   astrocafe.ro

  2017 este un an ca un "cal pursânge, care răspunde direct şi cu aceeaşi monedă la trăirile noastre emoţionale", ne avertizează specialiștii în astrologie. Rămâne la atitudinea fiecăruia, dacă va alege gânduri care să-l înalțe sau care din contră, care îl vor coborî.

  2017 este un an ca un judecător drept şi rational, care nu ne lasă decât două “variante de răspuns”: ori/ori. Vocea sa se va auzi cel mai puternic în martie, iulie şi noiembrie, făcându-ne să ne schimbăm filozofia de viaţă în lunile imediat următoare: aprilie, august şi respectiv decembrie.

  Alegerea pe care o facem în fiecare moment este cea care va duce la manifestarea a “cine suntem cu adevărat”.

  Să nu considerăm că această judecată vine din afara noastra. E vorba de propria conştiinţă, care îşi doreşte de la noi o atentă observare a gândurilor şi a trăirilor noastre, pentru a dobândi o și mai profundă experienţă personală.

  Scopul principal al anului 2017 este de a extrage înţelepciunea din experienţele prin care trecem și pe care alegem să le trăim conștient. Probabil, dacă până acum ne-am întrebat “care este talentul meu?” sau “am eu vreun talent?”, în acest an putem primi răspuns.

  Vor fi favorizate ideile, talentele şi activitatea artistică. Putem spune că acestui an îi place să creeze, să comunice şi să relaţioneze. Există un mare potenţial de creaţie vizionară, chiar filozofică.

  Am putea fi tentaţi să ne transformăm viaţa într-un foc de artificii, această tendinţă fiind mai pregnantă în lunile februarie, iunie şi octombrie. Singura problemă este că, după un asemenea spectacol, oricât de minunat ar părea, nu rămâne decât scrum.

  Important este să ne concentrăm ideile şi să nu ne împrăştiem din impulsul foarte mare de a avea experienţe diverse, existând riscul de a cheltui fără măsură şi de a deveni inconstanţi şi mult prea de nerăbdători.

  Este un an in care putem să ne sporim bunăstarea spirituală, atâta vreme cât înţelegem că este benefic să renunţăm la ataşamentele faţă de corpul fizic sau față de dorința de a concretiza. Anul 2017 este un an de impuls, nu un an de finalizare, cum a fost 2016.

  Vom prinde curaj pentru începuturi noi, vom avea o mulţime de idei noi legate de cariera noastră, dorindu-ne să schimbăm felul în care relaţionăm pe plan profesional sau în planul noilor concepte. Vibrația cosmică a anului va constrânge morala socială să se armonizeze cu morala Universului.

  Citește aici mai multe!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »