• DUMINICA, 27 AUGUST 2017

  Ce spune ora la care te-ai născut despre tine? Iată cum îți este influențat destinul în funcție de ora la care ai venit pe lume

  Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum ne influențează de-a lungul vieții ora nașterii și când începe să-și manifeste efectul ascendentul

  În emisiunea "Adevăruri ascunse" numerologul a vorbirt, pe larg, despre caracteristicile fiecărei persoane, în funcție de ora la care s-a născut.

  Cei care sunt născuți între orele 20 și 22 sunt guvernați de planeta Soare, cea care aduce viață. Acestea sunt persoane încrezătoare în forțele proprii, sunt loiali, nu sunt ranchiunoși, sunt buni sfătuitori, comunică extraordinar de bine.

  Persoanele născute între orele 22-24 - sunt patronați de Lună. Sunt sensibili, sunt de ajutor, sunt un fel de ”mama răniților”, au mult simț matern, îi alină pe suferinzi. De multe ori, au tendința să trăiască în trecut.

  Cei care s-au născut între orele 24-02 Sunt Mercurieni, guralivi, foarte buni în comunicare, independenți, vor să fie lăsați liberi, tot ce înseamnă muncă, locuință, partener trec pe locul al doilea. 

  Persoanele născute între orele 2-4 sunt guvernate de Venus. Sunt persoane romantice, dar și farte conștiincioși, mai ales când vine vorba să facă și să administreze bani. Sunt persoane calculate, cărora nu le place să le lipsească ceva din casă.

  Cei născuți în intervalul orar 4-6 sunt guvernați de Marte. Au multă vitalitate, sunt competitivi, pasionali, impulsivi, nu se lamentează atunci când au căzut. 

  Oamenii născuți între orele 6-8 au planeta guvernantă de Neptun - sunt plini de spiritualitate, căutătorii de mistere, au o intuiție ieșită din comun, au soluții în indiferent ce impas s-ar afla.  Sunt preciși, sistematici,  sunt vizionari...

  Descoperă în clipul alăturat ce planete îi guvernează pe cei născuți la celelalte ore și care sunt caracteristicile lor. 

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 10 ore

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 1 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 1 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscopul zilei, luni, 19 februarie 2018. Zodia asta are parte de toate azi: veselie, certuri, lacrimi

  acum 1 zile

   Zodia Berbec Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »