• JOI, 07 DECEMBRIE 2017

  Cele 2 zodii care nu se vor înțelege deloc în 2018 – Vor exista doar tensiuni între ele!

   Oamenii sunt diferiți și de aceea apar divergențe la tot pasul. Însă există persoane care nu ajung la un consens orice ar face.

  În 2018, două zodii se vor contra mai aprig ca oricand, fără a ajunge la un numitor comun. Iată care sunt!

  Este vorba despre săgetător și despre scorpion. Chiar dacă săgetătorul este imediat după scorpion în ierarhia zodiacului, aceste două semne zodiacale au mentalități complet diferite. În plus, săgetătorul este un semn de foc, iar scorpionul de apă.

  Toată lumea știe că apa stinge focul, iar atunci când flăcările sunt mult prea puternice, nativii născuți în zodia săgetătorului pot încălzi apa până la fierbere, ceea ce nu este un semn prea bun.

  Aceste două zodii se pot înțelege doar dacă este vorba despre bani și bunuri materiale. Dacă este vorba despre afaceri și despre discuții profesionale, pot face anumite compromisuri.

  Atât săgetătorul, cât și scorpionul se ceartă din nimicuri și de aceea, vor avea mult de pătimit în relațiile personale. Au talentul de a isca un scandal din orice și se aprind extrem de ușor din orice motiv.

  Nativii născuți în săgetător sunt înțelegători de fel, însă nu suportă comportamentul scorpionului și nu mai pot răbda la un moment dat.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 227 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 228 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 232 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 232 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »