• MIERCURI, 08 MARTIE 2017

  Compatibilităţi între zodii! Cu cine te potriveşti din punct de vedere astral! Află unde şi cum îţi poţi găsi sufletul pereche

  Zodiile sunt modalități de expresie a unor tipuri de energie. Evident, există nivele de rezonanță, un fel de ușurință cu care anumite energii se atrag și se armonizează. Iar altele întâmpina greutate în a funcționa împreună, cel puțin pe anumite paliere.


  Teoretic, semnele care corespund aceluiași element (foc, pământ, aer, apa) sunt compatibile. De asemenea, focul (Berbec, Leu, Săgetător) este, teoretic compatibil cu aerul (Gemeni, Balanța, Vărsător), iar apa (Rac, Scorpion, Pești) cu pământul (Taur, Fecioară, Capricorn).

  Nu este o regulă, însă. E necesar să depășim această limită în a etichetă, prin concluzii, compatibilitatea dintre doi oameni. În afară de energia zodiei natale, și așa avem destule limitări care ne țin nefericiți, nu e cazul să adăugăm și zodia că limitare.

  Există mai multe elemente care se iau în calcul pentru un studiu complet. Se analizează hărțile celor două persoane, relațiile între planetele fiecăruia și multe altele.

   Dacă doi oameni se cheamă, se VĂD unul pe celălalt, ei au de trăit o etapă împreună, au de mers o bucată de drum și au posibilitatea să creeze sau să vindece ceva, fiecare pentru el. Nu știm noi, indiferent câtă experiență avem și câte cunoștințe, ce sunt capabili oamenii să creeze folosindu-se de Conștiință lor și nu ar trebui să dăm verdicte care să interfereze în vreun fel cu alegerile lor.

  Desigur, informațiile pe care le culegem cu ajutorul Astrologiei și cu care putem creiona tipul de interacțiune dintre doi oameni, punctele lor comune, zonele unde au ușurință dar și cele dificile, cu potențial de evoluție și transformare, au menirea să-i ajute să devină conștienți de ceea ce sunt și cum pot creă, mai mult și mai ușor în relațiile lor.

  Interesant este că în muncă mea de consilier astrologic, întâlnesc relații cu din ce în ce mai puține "afinități", dacă e să ne raportăm la tiparele clasice de conviețuire și la șansele pe care cărțile de astrologie tradiționale le acordă anumitor cupluri. Ei bine, uneori diferențele îi ajută pe oameni să transforme aspecte ale personalității și conștiintei lor, să se cunoască mai bine și în definitiv să se armonizeze cu ei înșiși și cu partenerii lor. Acceptarea diferențelor nu e treabă ușoară, a-l lasă pe celălalt să fie fără să încerci să-l schimbi nu e la îndemână oricui, dar în felul acesta e posibil să aflăm, chiar dacă în mod mai abrupt, cine suntem și ce vrem să creăm. Comod/ușor nu înseamnă mereu frumos, așa cum dificil nu înseamnă mereu urât. Chestiune de percepție și... alegere.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro!

  COMENTARII

  Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie. O zodie va avea noroc de bani în plus

  acum 9 ore

   Zodia Berbec O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu....

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 13 ore

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 4 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »