• MIERCURI, 08 MARTIE 2017

  Compatibilităţi între zodii! Cu cine te potriveşti din punct de vedere astral! Află unde şi cum îţi poţi găsi sufletul pereche

  Zodiile sunt modalități de expresie a unor tipuri de energie. Evident, există nivele de rezonanță, un fel de ușurință cu care anumite energii se atrag și se armonizează. Iar altele întâmpina greutate în a funcționa împreună, cel puțin pe anumite paliere.


  Teoretic, semnele care corespund aceluiași element (foc, pământ, aer, apa) sunt compatibile. De asemenea, focul (Berbec, Leu, Săgetător) este, teoretic compatibil cu aerul (Gemeni, Balanța, Vărsător), iar apa (Rac, Scorpion, Pești) cu pământul (Taur, Fecioară, Capricorn).

  Nu este o regulă, însă. E necesar să depășim această limită în a etichetă, prin concluzii, compatibilitatea dintre doi oameni. În afară de energia zodiei natale, și așa avem destule limitări care ne țin nefericiți, nu e cazul să adăugăm și zodia că limitare.

  Există mai multe elemente care se iau în calcul pentru un studiu complet. Se analizează hărțile celor două persoane, relațiile între planetele fiecăruia și multe altele.

   Dacă doi oameni se cheamă, se VĂD unul pe celălalt, ei au de trăit o etapă împreună, au de mers o bucată de drum și au posibilitatea să creeze sau să vindece ceva, fiecare pentru el. Nu știm noi, indiferent câtă experiență avem și câte cunoștințe, ce sunt capabili oamenii să creeze folosindu-se de Conștiință lor și nu ar trebui să dăm verdicte care să interfereze în vreun fel cu alegerile lor.

  Desigur, informațiile pe care le culegem cu ajutorul Astrologiei și cu care putem creiona tipul de interacțiune dintre doi oameni, punctele lor comune, zonele unde au ușurință dar și cele dificile, cu potențial de evoluție și transformare, au menirea să-i ajute să devină conștienți de ceea ce sunt și cum pot creă, mai mult și mai ușor în relațiile lor.

  Interesant este că în muncă mea de consilier astrologic, întâlnesc relații cu din ce în ce mai puține "afinități", dacă e să ne raportăm la tiparele clasice de conviețuire și la șansele pe care cărțile de astrologie tradiționale le acordă anumitor cupluri. Ei bine, uneori diferențele îi ajută pe oameni să transforme aspecte ale personalității și conștiintei lor, să se cunoască mai bine și în definitiv să se armonizeze cu ei înșiși și cu partenerii lor. Acceptarea diferențelor nu e treabă ușoară, a-l lasă pe celălalt să fie fără să încerci să-l schimbi nu e la îndemână oricui, dar în felul acesta e posibil să aflăm, chiar dacă în mod mai abrupt, cine suntem și ce vrem să creăm. Comod/ușor nu înseamnă mereu frumos, așa cum dificil nu înseamnă mereu urât. Chestiune de percepție și... alegere.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »