• SAMBATA, 08 APRILIE 2017

  Cum va fi vremea de Florii. ANUNȚ important de la specialiștii ANM

   Pinterest

  Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării.

  "Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă. În zonele estică şi sud-estică există condiţii de posibile ploi slabe, trecătoare", a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

  În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua şi 6-10 grade noaptea.

  În Crişana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade şi minime de 5-8 grade, sâmbătă şi duminică fiind condiţii reduse de ploaie.

  În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi şi vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua şi 2-7 grade noaptea.

  În Maramureş, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade şi minime de 4-7 grade.

  Şi în Moldova va fi o încălzire a vremii începând de duminică, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade şi noaptea de 4-7 grade.

  În Dobrogea, temperaturile vor fi în creştere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade şi minime de 6-9 grade.

  În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua şi 6-9 grade noaptea, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

  În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea.

  Şi la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua şi 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro