• JOI, 16 FEBRUARIE 2017

  Din învăţăturile lui Buddha. 5 lecţii de ÎNŢELEPCIUNE vitale pentru tine

   astrocafe

   Siddhartha sau Gautama Buddha a fost una dintre cele mai importante personalitati spirituale a lumii.

  Originar din Nepal, Buddha este cel care a pus bazele budismului, o religie ce s-a raspandit rapid in multe parti ale lumii si care a reusit sa fie o adevarata inspiratie pentru un numar mare de oameni. Da, Buddha a fost intr-adevar un suflet iluminat care a propovaduit compasiunea fata de umanitate si fata de viata insasi.

  Chiar si in zilele noastre, invataturile lui Buddha sunt de o foarte mare actualitate si vor continua sa fie atata timp cat va exista viata pe aceasta planenta, ele avand o relevanta foarte mare pentru fiecare dintre noi.

  Fiecare aspect al vietii sale este edificator si o adevarata sursa de inspiratie. In continuare, va vom prezenta cateva dintre principalele lectii pe care le putem invata de la acest suflet iluminat. Iata ce putem invata de la Buddha:

  • Iubirea poate vindecă – Esența învățăturilor lui Buddha se concentrează asupra iubirii și asupra deschiderii inimii. De fapt, atunci când inimă este plină de iubire, rareori poate pune energia negativă stăpânire pe noi.
  • Puterea prezentului – Buddha ne încurajează să trăim în momentul prezent, în loc să regretăm trecutul sau să visam la viitor. De fapt, această lecție ne poate ajutas a ne atingem scopurile în societatea în care trăim.
  • Privește în interiorul tău – Motivul pentru care Buddha i-a sfătuit pe mulți dintre discipolii săi să privească în interiorul lor se datorează faptului că adevărată comoară se află în interiorul fiecăruia dintre noi, nu în afară noastră. Pacea nu vine către cel care își permite să se bucure de toate plăcerile materiale, ci către cel care privește în interiorul sau.
  • Eliberează-te de dorințe – Cea mai ușoară cale spre iluminare este reprezentată de eliberarea de dorințe. Agățându-te chiar și de dorință de a fi iluminat nu este altceva decât o piedică către acest scop.
  • Disciplinează-ți mintea – Atunci când mintea nu este controlată, ea are tendința să ne controleze și astfel cădem în cea mai mare capcană. Mintea poate fi un instrument extraordinar atunci când este antrenată și strunită, dar poate fi o capcană periculoasă în lipsă disciplinei.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 75 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »