• SAMBATA, 08 IULIE 2017

  Eveniment DECISIV: Luna Plină în Capricorn - pe 9 iulie 2017, ora 7:05! AVERTISMENTUL astrologilor pentru fiecare ZODIE

  Transformare. Așa se traduce contextul astrologic al acestei perioade tensionate. 

  E momentul producerii a numeroase schimbari in viata multor oameni (sunt vizati mai ales cei nascuti in semne cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn).

  Pentru altii nu se produc schimbari vizibile, concrete, dar e posibil ca luna iulie si in special zilele din preajma Lunii pline in Capricorn sa fie resimtite ca o incordare permanenta, ca o asteptare a ceva. Totul se intensifica, energia pare ca se materializeaza in tot felul de situatii care ne smulg din ceea ce numeam odata ordinea fireasca a lucrurilor.

  Transformare. Așa se traduce contextul astrologic al acestei perioade tensionate.

  E momentul producerii a numeroase schimbări în viață multor oameni (sunt vizați mai ales cei născuți în semne cardinale: Berbec, Rac, Balanța, Capricorn).

  Pentru alții nu se produc schimbări vizibile, concrete, dar e posibil că luna iulie și în special zilele din preajmă Lunii pline în Capricorn să fie resimțite că o încordare permanență, că o așteptare a ceva. Totul se intensifică, energia pare că se materializează în tot felul de situații care ne smulg din ceea ce numeam odată ordinea firească a lucrurilor.

  Luna plină în Capricorn este apexul perioadei în care sunt activate toate brațele crucii cardinale.

  Ne aflăm într-un proces accelerat de purificare, curățenie și transformare a conștiintei. Suntem tot mai mult noi înșine, deci odată cu deschiderea către autenticitate, experiențele, oamenii, care nu se mai potrivesc cu cine devenim, ies din viață noastră.

  Ce vreau să spun este că, într-un fel sau altul, creăm mai mult spațiu în viață noastră. Un spațiu pe care simțim să-l umplem acum cu ceva nou, în care suntem entuziasmați să creăm ceva care să ne reprezinte acum și mai ales să ne inspire și să ne bucure.

  Această este temă Lunii pline în Capricorn, aspect care se produce duminică, 9 iulie 2017 oră 7:05, cu Luna în Capricorn și Soarele în Rac.

  Luna plină activează acum axă vindecării, a intuiției și smereniei, a stilului de viață și obiceiurilor. Vor fi luminate, scoase la suprafața o serie de aspecte, de convingeri, puncte de vedere, emoții, sentimente reprimate (încă din perioadă copilăriei) și orice altceva ne oprește să ne urmăm propria cale.

  Capricornul
  vorbește despre o cale socială și profesională asumată, lungă, solidă, responsabilă și autentică. Despre autoritatea pe care o avem acolo unde ne aflăm și în ceea ce alegem să facem. Despre responsabilitatea cu care pășim pe drumul ales, în fiecare zi, puțin câte puțin, cu răbdare.

  Racul vorbește despre siguranță, securitate emoțională, rădăcini, căldură căminului, legăturile cu familia, educația primită în copilărie, amintiri, tradiție.

  Într-un fel, această Luna Plină pune în balanța pe de o parte, alegerile pe care le facem pentru siguranță noastră și confortul personal, iar pe de altă parte dorințele și aspirațiile de ordin social și profesional. Acolo unde am produs un dezechilibru, e nevoie să restabilim echilibrul. Unde am sacrificat prea mult siguranță și confortul personal, e nevoie să ajustăm lucrurile. Iar dacă drumul profesional nu ne împlinește, avem de făcut niște alegeri care să îndrepte această situație.

  Această Luna plină este însoțită și intensificată de Marte (Rac) și Pluto (Capricorn). Transformarea este aproape inevitabilă, suntem împinși spre schimbare și progres, spre evoluție și elevare. Este un proces aflat deja aflat în desfășurare cumva se încheie un ciclu început acum 6 luni când a avut loc Luna Nouă în Capricorn. Cei mai mulți dintre noi simț că se apropie ceva, că are loc o transformare profundă la nivel de ființă. Mai ales dacă am tot procesat/eliberat energie și programe vechi, ne simțim că într-o intersecție mare, necunoscută, fără să avem vreo hartă la noi. Suntem doar noi, fiecare în intersecția lui, în față posibilităților, și e timpul să alegem după inspirația și intuiția noastră.

  Citește mai departe aici: 

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 2 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 2 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 3 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 5 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »