• DUMINICA, 27 AUGUST 2017

  HOROSCOP, LUNI, 28 august | SCORPION: evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental

   Astrologii au aflat ce pregatesc astrele celor 12 zodii pentru ziua de luni, 18 august. Iată ce se va întâmpla în această zi.

  Berbec

  Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viață, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfășurată ți se tot rotunjesc, așa încât poți achita toate datoriile, dar și niscai mofturi pentru cei dragi.

  Taur

  Relațiile parteneriale sunt disonante, așa încât fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condițiilor de desfășurare a unei activități comune cu alții. Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră. Evită implicarea emoțională în treburile altora și dozează-ți eforturile în toate situațiile.

  Gemeni

  La serviciu este multă forfotă. Relațiile colegiale sunt anoste, de aceea evită contactele apropiate și dialogurile nefondate. Indicat este să te ocupi numai de îndatoririle tale și să nu te implici în ajutorarea altora. Sănătatea este deficitara. Selectează treburile ușoare, la nevoie roagă pe cineva de încredere să te ajute și rezervă-ți momente de odihnă.

  Rac

  Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Fiind preocupat cu îndatoririle tale socio-profesionale, persoana iubită sau copiii îți duc lipsa demultă vreme. Acordă-le momentele necesare, fie pentru discuții, fie pentru a participa alături de ei la activități recreative. Pe de altă parte, gândește-te și la abordarea unui hobby drag sufletului tău.

  Leu

  Minunat ar fi să te preocupi îndeosebi de casă și familie. Cu toate că situația stă pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puțin efort și bunăvoință poți rezolvă orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spațiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi. Însă ține cont și de sfaturile lor.

  Fecioară

  Se conturează multe călătorii pe distanțe scurte în scopuri diverse. Fii prudent în discuții sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul îți este umbrit. Este dificil să te concentrezi asupra unei acțiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forța nota. La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

  Balanță

  Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majoră de astăzi. Posibil să fii nemulțumit dacă faci un bilanț al veniturilor și cheltuielilor. Există șanse să primești bani dintr-o colaborare, dar insuficienți pentru nevoile tale. Totuși, selectează-ți prioritățile și lasă mofurile deoparte. De evitat speculatiile și planurile de investiții.

  Scorpion

  Ești tentat să rezolvi astăzi tot ce nu ai reușit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă și astfel și stările tale de spirit sunt schimbătoare. Evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să te concentrezi doar pe o singură acțiune. După-amiază, răsfață-te cu o plimbare în aer liber și cu o cină deosebită.

  Săgetător

  Intuiția îți este accentuată, iar emotivitatea îți poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi ușoare și evită spațiile aglomerate. Discuțiile tainice cu cineva de incredrere din sfera profesională îți poate lămuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totuși, deocamdată adună informații și pregătește un plan de acțiune.

  Capricorn

  Se pare că ești susținut de prieteni, dar și de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuși, din politețe sau pur și simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajma ta va vorbi banalităti. De aceea fii prudent și evită să te lași impresionat de reacțiile sau spusele altora. După-amiază, retrage-te într-un loc liniștit și meditează la lume și viață.

  Vărsător

  Ești destul de solicitat la serviciu, dar și acasă, cei dragi așteaptă mult de la tine. O întrunire cu șefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe gânduri vizavi de poziția ta în cadrul locului de muncă. Dacă ți se vor încredința sarcini de lucru noi, fii prudent și anlizeaza-le pe îndelete. A doua parte a zilei, rezerv-o pentru casă și familie.

  Pești

  Este o zi în care multe tipare mentale au șanse de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activezi, îți vor aduce noutăți în mod special pe zonă financiară. Sfaturile și îndemnurile primite te vor ajuta să găsești variante noi de câștig, fie prin abordarea altor activități la serviciu, fie pur și simplu orientându-te către o altă profesie.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »