• MIERCURI, 31 IANUARIE 2018

  Horoscop 1 februarie 2018. Două dintre zodii trebuie să evite consultațiile medicale! Motivul?

  Pentru unii nativi, 1 februarie 2018 este o zi a începuturilor. În carieră, în relațiile intime sau cu prietenii. Citește horoscopul pentru zodia ta și vezi cum îți va merge în prima zi a lunii februarie.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Berbec

  Relațiile sentimentale sunt subiectele principale ale acestei zile. Primești imbolduri pentru a-ți pune ordine în relația cu cineva drag. Ori te hotărăști să închei o relație, ori vei dori să o oficializezi. Discerne cu prudență, pentru că hotărârile luate acum va trebui să le duci la bun sfârșit. Sunt posibile și discuții contradictorii sau schimbări de atitudine în relația părinte-copil. Spre seară, recomandată este o petrecere alături de cei dragi.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Taur

  O zi excelentă pentru tine, deoarece ai mult spor și noroc la treburile gospodărești. Se întrezăresc schimbări majore în spațial locativ și în relațiile familiale. Poți face curățenii generale, reamenajări de decor sau chiar te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Pe de altă parte fii atent la sănătatea și problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai răbdare și ascultă și părerile celorlalți.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Gemeni

  Astăzi s-ar putea să faci un drum important. Fie este vorba despre o problemă de familie, fie va trebui să te ocupi de un curs. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați pot cunoaște turnuri deosebite. Provocarea momentului vizează sferă comunicării și a relațiilor cu cei apropiați. Poate ar fi bine să te îndepărtezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi, mult mai de folos ție în această etapă de viață.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Rac

  Aspectele financiare te preocupa înteaga zi. Se conturează schimbări la capitolul bani și bunuri materiale. Poți primi cadouri surpriză, recompense sau vești legate de salariul primit de la un loc de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și verifică în permanență situația bugetului de venituri și cheltuieli. Energia vitală este scăzută, așa încât odihnește-te mai mult și lasă grijile deoparte.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Leu

  Zi foarte dinamică pentru tine. Simți o mare dorință de a schimba totul în jurul tău. Bine ar fi să începi cu propria ta persoană și cu modul de relaționare cu cei din jur. Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Încearcă să găsești un echilibru între ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți. S-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relație mai veche. Fii prudent și evită hotărârile de moment.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Fecioară

  Energia zilei te îndeamnă la introspecție și retragere din forfota vieții. Sănătatea fluctuează mult, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activitățile de rutină. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. S-ar putea să descoperi multe nereguli în relațiile colegiale, însă de data asta fii doar observator și nu răspunde la provocări. Spre seară fă o plimbare în aer liber și odihnește-te mai mult.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Balanță

  Apar situații minunate în sfera prietenilor. Vei fi tentat să-ți reconfigurezi toate tipurile de relații. Unele relații se pot sfârși, dar altele noi pot apărea la orizont. Încearcă să discerni cu atenție ce oameni mai pastrazi alături de tine. S-ar putea ca un protector să își retragă ajutorul care ți l-a oferit până acum. În a doua parte a zilei, persoana iubită îți poate oferi surprize interesante.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Scorpion

  Astăzi ești în vizorul șefilor. Sunt posibile răsturnări de situație în carieră, însă toate sunt de bun augur. Se conturează o nouă etapă în ceea ce privește statutul tău social. Chiar dacă pe moment apar neplăceri, ia aminte la ce îți reproșează ceilalți și alcătuiește-ți noi planuri de acțiune. În a doua parte a zilei, o reuniune cu membii familiei te poate ajuta mult.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Săgetător

  Interesantă zi pentru tine la capitolul relații cu străinătatea. Sunt posibile călătorii în afară granițelor țării pentru studii sau de agrement. Totuși, restricțiile se mențin în acest segment de viață, așa încât fii prudent și ai răbdare. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți activități culturale, vizite în locuri sfinte sau plimbări în aer liber.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Capricorn

  Se pare că astăzi îți surâde norocul la banii și bunurile altora. Ori primești un cadou spectaculos, ori o sumă de bani necesară nevoilor tale actuale. Pe de altă parte, sunt momente bune de a-ți achita datoriile de orice fel. Verifică pe îndelete documentele financiare sau cele specifice bunurilor. S-ar putea să descopri nereguli, dar se pot remedia. Spre seară lasă grijile deoparte și ocupă-te de cele spirituale.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Vărsător

  Ziua îți aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborarile. Este posibilă o discuție decisivă cu partenerul de viață. Fii prudent și nu da frâu liber emoțiilor momentane. În cazul proiectelor s-ar putea că o etapă să se finalizeze sau să înceapă altă nouă. Cuvântul de ordine al zilei va fi schimbarea în tot ce ține de ceilalți. Spre seară detașează-te de cotidian și alcătuiește-ți noi planuri de viitor.

  Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Pești

  Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru ține astăzi. Ești hotărât să-ți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile acesteia, însă acționează cu prudență. Provocări profesionale interesante. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale! După-amiază fă o plimbare în aer liber și odihnește-te.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 7 ore

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 10 ore

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 1 zile

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 2 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »