• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 10 ianuarie - GEMENI: Concentrează-te pe ceea ce consideri a fi esențial și spune deschis

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 10 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Astăzi, este indicat să acorzi o atenție deosebită felului în care te exprimi, ce spui, cum și cui, riscând destul de ușor să apăra interpretări eronate, voit sau nu. Chiar dacă ești curios și dornic de interacțiuni sociale, șansele de a fi obiectiv, în concordanță cu realitatea, sunt reduse. Poți fi provocat să-ți reconfigurezi anumite concepții rigide, iar cel mai bun sfătuitor este cineva din familie.

  Taur
  Deși poți visa cu ochii deschiși la anumite perspective privind viitorul, ești provocat să apelezi mai mult la rațiune decât la componența emoțională atunci când este vorba de administrarea bugetului. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să te limitezi doar la ceea ce s-a încercat deja sau la ce se spune că este bine. Propune-ți să îmbini intuiția cu pragmatismul.

  Gemeni
  Astăzi, cu Luna în propriul semn, ar fi ideal să nu-ți risipești atenția în prea multe direcții, pentru a evită să lași impresia că de fapt nu vrei să te implici și să-ți asumi responsabilitatea. Concentrează-te pe ceea ce consideri a fi esențial și spune deschis, dar rațional, ce dorești și care sunt necesitățile tale emoționale. Și, mai ales, decelează ceea ce-ți motivează planurile tale.

  Rac
  Astăzi, nu pari să ai energie și nici răbdare să duci la bun sfârșit acțiuni de rutină, care nu-ți stârnesc interesul, așa că ar fi oportun să profiți de acest răstimp pentru odihnă sau pentru a te sfătui cu o persoană intimă, care-ți poate da o soluție inspirată. Fiindcă ideile tale pot părea uneori lipsite de realism, dar și insuficient înțelese, încearcă să vezi ce suport afectiv stă în spatele acestora.

  Leu
  Atracția către persoane misterioase dar și provocatoare din punct de vedere intelectual se face simțită astăzi cu ușurință, însă cu greu vei putea trage o linie de demarcație între personalitățile creionate de dorințele tale și ceea ce sunt în realitate. Idealismul și emotivitatea îți pot jucă feste și este bine să fii în gardă, evitând să-ți asumi angajamente în necunoștință de cauza.

  Fecioară

  Soluțiile tradiționale recomandate nu par să-ți fie astăzi pe plac, preferând să ai mai multe planuri la dispoziție. Totuși, ceva riscă să rămână neclar, ascuns sau neînțeles corect în relațiile parteneriale, așa că ar fi indicat să nu iei decizii definitive. Mai întâi preocupa-te să afli exact care sunt așteptările tale dar și motivațiile celorlalți, apelând la rațiune, nu la sentimente.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »