• VINERI, 10 MARTIE 2017

  HOROSCOP 10 martie - RAC: Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni

  Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 10 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Finalul acestei săptămâni aduce chef de distracții și posibilități de a petrece mai mult timp cu persoană iubită sau copiii. Alcătuiește un plan de activități, ținând cont și de propunerile celor dragi. Totuși, neplăceri pot apărea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afecțiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Fii prudent și nu forță notă!

  Taur
  În familie se conturează treburi gospodărești, dar și discuții aprinse cu cei dragi. Probabil că din cauza unor prieteni sau pentru că tu ești preocupat mult de îndatoririle profesionale ai lăsat în umbră chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolvă lucrurile și chiar de a-i reuni pe cei dragi la meșe festive, organizate de ține în secret, dar pe gustul tuturor. Cu toții îți vor fi recunoscători.

  Gemeni
  Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și idei va fi deosebit și util. Profită de faptul că poți discută liber și mai ales că poți obține sfaturi de bună calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Însă abordează totul cu o atitudine calmă, relaxată, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalți. Chiar ai șanse să aduci bucurie și intelpciune în viață multora.

  Rac
  Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent și nu te hazarda în discuții ample sau în cheltuieli care depășesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori să profite de pe urmă veniturilor tale, însă cu măsură ai putea să le oferi câte ceva din preaplinul tău. Apăr informații deosebite vizavi de condițiile de muncă.

  Leu
  Zilele acestea îți aduc multă energie și dorință de a te implică în tot soiul de activități. Pentru că simțurile extrasenzoriale sunt accentuate, ghidează-te cu încredere după ele. Ai șanse să alcătuiești planuri noi de viitor, să stabilești relații de bună calitate, dar mai ales să găsești soluții deosebite pentru a-ți mari veniturile. Ține pentru ține ideile sau revelațiile din aceste zile, altfel există riscul să-ți fie distorsionate.

  Fecioară

  Ai nevoie de odihnă și detașare de tumultul cotidian la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil totuși să sii solicitat de către sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania și sfaturile tale. Dozându-ți eforturile și alegând prioritățile vei reuși să depășești totul cu bine. Tensiunile dintre ține și ceilalți sunt accentuate, însă tu ești cel care se transformă.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »