• VINERI, 10 MARTIE 2017

  HOROSCOP 10 martie - RAC: Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni

  Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 10 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Finalul acestei săptămâni aduce chef de distracții și posibilități de a petrece mai mult timp cu persoană iubită sau copiii. Alcătuiește un plan de activități, ținând cont și de propunerile celor dragi. Totuși, neplăceri pot apărea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afecțiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Fii prudent și nu forță notă!

  Taur
  În familie se conturează treburi gospodărești, dar și discuții aprinse cu cei dragi. Probabil că din cauza unor prieteni sau pentru că tu ești preocupat mult de îndatoririle profesionale ai lăsat în umbră chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolvă lucrurile și chiar de a-i reuni pe cei dragi la meșe festive, organizate de ține în secret, dar pe gustul tuturor. Cu toții îți vor fi recunoscători.

  Gemeni
  Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și idei va fi deosebit și util. Profită de faptul că poți discută liber și mai ales că poți obține sfaturi de bună calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Însă abordează totul cu o atitudine calmă, relaxată, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalți. Chiar ai șanse să aduci bucurie și intelpciune în viață multora.

  Rac
  Este rost de câștiguri la sfârșitul acestei săptămâni. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent și nu te hazarda în discuții ample sau în cheltuieli care depășesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori să profite de pe urmă veniturilor tale, însă cu măsură ai putea să le oferi câte ceva din preaplinul tău. Apăr informații deosebite vizavi de condițiile de muncă.

  Leu
  Zilele acestea îți aduc multă energie și dorință de a te implică în tot soiul de activități. Pentru că simțurile extrasenzoriale sunt accentuate, ghidează-te cu încredere după ele. Ai șanse să alcătuiești planuri noi de viitor, să stabilești relații de bună calitate, dar mai ales să găsești soluții deosebite pentru a-ți mari veniturile. Ține pentru ține ideile sau revelațiile din aceste zile, altfel există riscul să-ți fie distorsionate.

  Fecioară

  Ai nevoie de odihnă și detașare de tumultul cotidian la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil totuși să sii solicitat de către sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania și sfaturile tale. Dozându-ți eforturile și alegând prioritățile vei reuși să depășești totul cu bine. Tensiunile dintre ține și ceilalți sunt accentuate, însă tu ești cel care se transformă.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »