• MARTI, 11 APRILIE 2017

  Horoscop 11 Aprilie: Capricorn - Asumă-ţi puterea şi autoritatea! Joci mare, câştigi mare!

  Berbec

  Fiind o zi marcată de Luna Plină în Balanţă, eşti direct vizat de energia uriaşă care se dezvoltă acum. Aşadar, domeniul de viaţă care se cere reconfigurat şi analizat este cel relaţional. Probabil eşti nevoit să clarifici unele relaţii din viaţa ta, indiferent dacă acestea sunt din zona profesională sau personală. Cert este că s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine să faci un pas înapoi şi să recunoşti eventualele greşeli făcute faţă de cineva apropiat. Chiar dacă această zi poate părea apăsătoare, este benefică, prin schimbările care se pot produce în interiorul tău. Însă, pentru asta e nevoie să fii atent la reacţiile celor din jur şi la felul în care te percep.

  Taur

  O zi destul de încordată la locul de muncă. Fie eşti copleşit de volumul de muncă, fie te confrunţi cu tot felul de întârzieri, amânări sau blocaje, fie comunicarea cu colegii este viciată. În orice caz, e nevoie să-ţi dozezi cât mai eficient energia, pentru a face faţă cu bine tuturor provocărilor care apar. E bine de ştiut că astăzi este foarte importantă cooperarea cu cei din jur şi capacitatea ta de a fi clar în ceea ce transmiţi mai departe. Cu alte cuvinte, ar fi bine să-ţi asumi greşelile care se strecoară pe parcursul desfăşurării activităţii lucrative. În plus, este o zi care, prin starea fizică nu tocmai grozavă, doreşte parcă să-ţi atragă atenţia că e timpul să ai mai multă grijă de tine.

  Gemeni

  Este posibil ca ziua de astăzi să accentueze nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală sau în relaţia cu o altă persoană dragă. Practic, nemulţumirile tale se referă la atenţia insuficientă pe care o primeşti şi la o serie de aşteptări pe care le ai de la ceilalţi şi care acum sunt blocate. Totuşi, astăzi ai şansa să conştietizezi care sunt schimbările pe care le poţi face, astfel încât să te simţi mai liber în acele relaţii. Poate fi vorba despre a renunţa la posesivitate şi control. Pe de de altă parte, Luna Plină de astăzi ar putea să-ţi stimuleze dorinţa de libertate şi de exprimare creativă, aşa că se pot dizolva şi unele blocaje interioare care te-au oprit până acum să iniţiezi un anume proiect.

  Rac

  Luna Plină de astăzi activează, în cazul tău, zona sufletului şi zona carierei. Având în vedere că se dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, este posibil ca acum să ai curajul necesar pentru a iniţia unele schimbări cu impact important asupra rolului tău social şi statutului social. Practic, astăzi poţi conştientiza mult mai uşor ce-ţi place să faci, care este drumul care te reprezintă cel mai bine, dar şi care sunt inhibiţiile care te-au oprit până acum. Sentimentul pregnant este unul de eliberare din propriile constrângeri mentale, de depăşire a temerilor.

  Leu

  În ce te priveşte, Luna Plină de pe axa Berbec- Balanţă activează zona comunicării, călătoriilor, schimbului de informaţii, demersurilor administrative. S-ar putea ca ziua să fie destul de agitată la nivel de comunicare. Poate că ai multe mesaje de transmis, ajung multe informaţii la tine, sau e nevoie să te ocupi de ordonarea unor documente. Pe de altă parte, ziua de astăzi, prin provocările pe care le aduce (uşoare tensiuni în relaţiile cu cei din jur) te conştientizează asupra schimbărilor pe care e necesar să le faci, pentru a fi mai eficient şi a te face mai uşor înţeles de cei din jur. Deplasările necesită prudenţă.

  Fecioară

  Este o zi importantă pentru tine. O singură dată pe an ai parte de aspectul de Lună Plină în zona banilor, posesiunilor, acumulărilor materiale. Este posibil ca acest moment să fie unul revelator, mai ales dacă în această perioadă te-ai concentrat, în principal, asupra succesului financiar. Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine, ce talente ai şi pe ce te poţi baza în continuare, pentru a ieşi dintr-un impas, dar şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta, indiferent de domeniul vizat. Aşadar, este un moment în care eşti invitat să-ti cultivi încrederea în tine, stima de sine. De asemenea, poţi identifica noi culoare de acţiune şi noi metode de lucru, care vor putea fi puse în aplicare doar asumându-ţi unele eforturi.

  Balanţă

  Eşti printre primii vizaţi de aspectul de Luna Plină, acesta având loc în Balanţă. Aşadar, este posibil ca astăzi să fii ceva mai expansiv şi mai dispus să acorzi atenţie celor din jur. Nevoia de socializare este foarte intensă, astfel că devine importantă şi imaginea ta, dar şi felul în care te percep şi te văd ceilalţi. Dacă eşti atent la ce îţi transmit cei din jur, dacă eşti receptiv la remarcile pe care le fac la adresa ta, vei putea realiza ce e de schimbat în modul de a relaţiona cu exteriorul. S-ar putea să-ţi dai seama că până acum ai pus mult prea mare preţ pe părerile altora, ţi-a fost teamă să nu dezamăgeşti sau să nu fii judecat.

  Scorpion

  Pe de o parte, Luna Plină de astăzi îţi poate atrage atenţia asupra unor probleme de sănătate pe care nu le-ai tratat corespunzător sau asupra unui stil de viaţă care necesită a fi schimbat. Pe de altă parte, poţi realiza că e momentul să faci schimbări fundamentale în cadrul echipei cu care lucrezi, în ce priveşte atitudinea ta, modul de lucru sau de comunicare. Ziua aceasta este potrivită pentru a observa de pe mergine, detaşat, tabloul de ansamblu al rezultatelor tale din prezent, atât în plan profesional cât şi personal. Astfel, poţi găsi soluţiile cele mai bune pentru a-ţi creşte performanţele.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 81 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 82 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 86 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 86 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »