• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 11 ianuarie - RAC: Vești bune și conjuncturi norocoase

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Luna este plasată în Rac, în zonă sufletului și căminului. Este un prilej excelent pentru a-ți oferi puțină intimitate, pentru a te ocupă de nevoile sufletului tău. Familia și viață personală ar trebui să fie în centrul atenției, pentru că doar așa reușești să-ți păstrezi echilibrul într-o perioadă agitată cum este această. De asemenea, este un moment favorabil pentru începerea unei colaborări pe termen lung, mai ales dacă propunerea vine de la o persoană mai în vârstă.

  Taur
  Ziua de astăzi poate aduce vești bune, o invitație la un eveniment sau o întâlnire cu persoane agreabile. Soluțiile pe care le cauți de mai multă vreme pot veni acum prin intermediul unui prieten. În orice caz, te bucuri de viață socială activă, întâlniri fructuoase, comunicare eficientă. În zonă profesională, un proiect decurge mai bine decât te așteptai și nu e exclus să primești propuneri avantajoase.

  Gemeni
  Luna în Rac, în zonă banilor proveniți din muncă proprie, și aspectele frumoase pe care astrul le realizează cu zonă carierei îți pot aduce oportunități de câștig. De exemplu, se poate ivi șansa de a discută cu un șef și de a-i face acestuia niște propuneri foarte inspirate. În urmă acestor discuții sau în urmă valorificării unui talent, îți poți spori veniturile. Însă pentru asta, e nevoie să ai curaj să te exprimi și să ceri ce ți se cuvine.

  Rac
  Luna prezența în zodia ta îți aduce ipostaze benefice și o stare de spirit bună. Poți primi vești bune de departe sau poți avea parte de conjuncturi norocoase. Fii foarte atent la toți oamenii cu care vorbești astăzi și la revelațiile pe care le ai. Ceva se schimbă în conștiință ta și în viziunea asupra unor proiecte. Deodată, un drum, un proiect sau un obiectiv pare mai luminos și mai clar. Pe de altă parte, te bucuri de niște avantaje materiale sau favoruri.

  Leu
  Poate că astăzi cel mai bine ar fi să nu-ți încarci foarte mult agendă, ci să te ocupi doar de activitățile urgente, care nu suportă amânare. Asta pentru că atitudinea ta este mai degrabă una receptivă, pasivă, discretă, rezervată, decât activă, entuziastă și deschisă. Fii atent la mesajele care ajung la ține, triază informațiile, ia totul așa cum vine, fără să judeci și să pui etichete. Lucrurile se așează mai frumos decât sperai, mai ales în privință unei colaborări.

  Fecioară

  Zonă prietenilor și relațiilor sociale este foarte frumos aspectata, semn că poți primi o invitație la un eveniment , poți cunoaște oameni generoși, te poți revedea cu prieteni vechi. Ideile oamenilor din preajmă pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru ține și un real sprijin, așa că ascultă-le cu atenție. În plus, la locul de muncă lucrurile se stabilizeaza, iar un proiect nou promite beneficii materiale frumoase pe termen lung.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscop 24-30 Aprilie: Vărsător: Măştile celor din jur cad! Vei vedea acum cine este cu tine, şi cine împotriva ta!

  acum 7 ore

  Berbec O săptămână care începe în forță! Tensiunile interioare încep să se dizolve și vei reuși să rezolvi treburi restante de multă vreme. Totuși fii prudent și selctează prioritățile, deoarece există riscul să-ți risipești energia în...

  HOROSCOP 24 aprilie - BERBEC: Ești pus pe fapte mari!

  acum 7 ore

  Principalele previziuni ale zilei!

  Ce zodii se vor îndrăgosti în mai? Luna ce vine, Cupidon îi va săgeta pe câțiva dintre nativii zodiilor

  acum 1 zile

  Luna ce vine, Cupidon va avea ”grija” de cateva zodii sa se indragosteasca.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro