• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 11 ianuarie - RAC: Vești bune și conjuncturi norocoase

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Luna este plasată în Rac, în zonă sufletului și căminului. Este un prilej excelent pentru a-ți oferi puțină intimitate, pentru a te ocupă de nevoile sufletului tău. Familia și viață personală ar trebui să fie în centrul atenției, pentru că doar așa reușești să-ți păstrezi echilibrul într-o perioadă agitată cum este această. De asemenea, este un moment favorabil pentru începerea unei colaborări pe termen lung, mai ales dacă propunerea vine de la o persoană mai în vârstă.

  Taur
  Ziua de astăzi poate aduce vești bune, o invitație la un eveniment sau o întâlnire cu persoane agreabile. Soluțiile pe care le cauți de mai multă vreme pot veni acum prin intermediul unui prieten. În orice caz, te bucuri de viață socială activă, întâlniri fructuoase, comunicare eficientă. În zonă profesională, un proiect decurge mai bine decât te așteptai și nu e exclus să primești propuneri avantajoase.

  Gemeni
  Luna în Rac, în zonă banilor proveniți din muncă proprie, și aspectele frumoase pe care astrul le realizează cu zonă carierei îți pot aduce oportunități de câștig. De exemplu, se poate ivi șansa de a discută cu un șef și de a-i face acestuia niște propuneri foarte inspirate. În urmă acestor discuții sau în urmă valorificării unui talent, îți poți spori veniturile. Însă pentru asta, e nevoie să ai curaj să te exprimi și să ceri ce ți se cuvine.

  Rac
  Luna prezența în zodia ta îți aduce ipostaze benefice și o stare de spirit bună. Poți primi vești bune de departe sau poți avea parte de conjuncturi norocoase. Fii foarte atent la toți oamenii cu care vorbești astăzi și la revelațiile pe care le ai. Ceva se schimbă în conștiință ta și în viziunea asupra unor proiecte. Deodată, un drum, un proiect sau un obiectiv pare mai luminos și mai clar. Pe de altă parte, te bucuri de niște avantaje materiale sau favoruri.

  Leu
  Poate că astăzi cel mai bine ar fi să nu-ți încarci foarte mult agendă, ci să te ocupi doar de activitățile urgente, care nu suportă amânare. Asta pentru că atitudinea ta este mai degrabă una receptivă, pasivă, discretă, rezervată, decât activă, entuziastă și deschisă. Fii atent la mesajele care ajung la ține, triază informațiile, ia totul așa cum vine, fără să judeci și să pui etichete. Lucrurile se așează mai frumos decât sperai, mai ales în privință unei colaborări.

  Fecioară

  Zonă prietenilor și relațiilor sociale este foarte frumos aspectata, semn că poți primi o invitație la un eveniment , poți cunoaște oameni generoși, te poți revedea cu prieteni vechi. Ideile oamenilor din preajmă pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru ține și un real sprijin, așa că ascultă-le cu atenție. În plus, la locul de muncă lucrurile se stabilizeaza, iar un proiect nou promite beneficii materiale frumoase pe termen lung.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 7 ore

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 11 ore

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscopul zilei, luni, 19 februarie 2018. Zodia asta are parte de toate azi: veselie, certuri, lacrimi

  acum 13 ore

   Zodia Berbec Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti...

  Horoscopul de weekend. Atenție mare la cheltuieli! Nu aruncați cu banii, dacă nu vreți discuții aprinse!

  acum 3 zile

  Astrologii au lansat un avertisment clar pentru zodii: nu cheltuiți prea mulți bani în acest weekend! Iată care sunt zodiile avertizate de specialiști. ZODIA BERBEC 17 februarie 2018 Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un proiect inceput cu mai mult...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »