• MARTI, 22 AUGUST 2017

  HOROSCOP 22 august: Pești: Fiți atenți la feedback-ul și sfaturile date de cei din jur. Săgetător: Profitați de aspectele favorabile de astăzi, pentru a face un pas înainte în carieră

  Astăzi este o zi bună pentrub aproape toți nativii zodiacului. Se anunță avansări în carieră și se pun bazele unor relații frumoase.

  Berbec

  Muncești cu drag și spor. Luna în Fecioară te face foarte riguros, atent la detalii și conștiincios. Astăzi poți găsi soluții pe care alții nu le văd sau poți descoperi dintr-o privire greșeală strecurată într-o lucrare. Se pare că rezultatele tale de astăzi se vor reflectă și în portofel, dar și în cuvintele apreciative ale șefilor sau colaboratorilor.

  Taur

  O zi pe care merită să o trăiești după pofta inimii. Luna primește aspecte armonioase în zona iubirii și creativității, semn că ești foarte inspirat, ești dispus să-ți manifești deschis sentimentele și chiar să aluneci pe panta flirtului și aventurii, dacă întâlnești pe cineva care te fascinează. Pe de altă parte, participarea la un eveniment sau o petrecere îți poate aduce noi prieteni.

  Gemeni

  Luna este plasată în cazul tău în zona sufletului, a familiei și căminului. Este o zi de propice activităților familiale, dar și retragerii într-un spațiu intim, introspecției și autoanalizei. Intimitatea, dacă ți-o oferi, te poate ajută să găsești niște răspunsuri lăuntrice valoroase, dar și să vindeci niște resentimente din trecut. Sprijinul familiei este foarte prețios, așa că da-i voie să ți-l ofere.

  Rac

  În ce te privește, ziua de astăzi îți aduce ipostaze benefice în domeniul relațiilor, discuțiilor, comunicării sub orice formă și călătoriilor. Faci totul cu plăcere, conversațiile sunt constructive, iar un parteneriat se poate clarifica și consolida. Este o zi a rostirii adevărului corectării unor greșeli pe care le-ai făcut față de o persoană cu care colaborezi.

  Leu

  Pur și simplu ești mulțumit, ba chiar jubilezi când vezi cum se derulează lucrurile în zonă profesională, cum rezultatele încep să se vadă, iar calitățile tale sunt apreciate și recompensate. Astăzi ai inclusiv satisfacții de ordin material, mai ales dacă ești deschis către noi culoare de activitate și dacă știi să-ți apreciezi potențialul nelimitat.

  Fecioară

  Luna îți traversează zodia, iar aspectele frumoase în care este implicată vorbesc despre încredere în ține, capacitatea de a privi cu mai mult optimism în viitor și de a trăi cu toată inimă o relație de iubire. Te simți inspirat și ești recunoscător și pentru oamenii frumoși care există în viață ta și pe care începi să-i simți din ce în ce mai aproape.

  Citește tot horoscopul de astăzi pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »