• LUNI, 13 MARTIE 2017

  HOROSCOP 13 martie - BERBEC: Schimbări importante. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare sau de o cerere în căsătorie

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 13 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Se prefigurează schimbări importante în plan relațional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există și posibilitatea renunțării la unele relații vechi care nu mai funcționează corect. Renunță fără resentimente la situațiile parteneriale nepotrivite și deschide-ți sufletul pentru noutăți. Gândește-te la relații deosebite în care să te pui în valoare.

  Taur
  Fii atent la sănătate, pentru că sunt posibile probleme serioase mai ales la sistemul renal și la coalana vertebrală. Dozează-ți eforturile și la nevoie cere ajutorul celorlalți pentru treburile planificate. Se conturează un nou început în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbarea condițiilor de muncă, despre abordarea unei activități noi sau chiar a unui nou loc de muncă. Testează terenul, adună informații și abia peste câteva zile decide în consecință.

  Gemeni
  Foarte animat este sectorul sentimental. Sunt posibile discuții aprinse cu persoană iubită, copiii sau cu persoanele mai tinere decât ține. Totuși, cu puțin efort și bunăvoință vei ajunge să te înțelegi bine cu toată lumea. Secretul reușitei constă în a avea răbdare să asculți și părerile altora, să le respecți și să eviți critică fără rost. Se prefigurează schimbări importante, cu efecte pe termen lung la capitolul amoros.

  Rac
  Sunt posibile multe schimbări în casă și familie. Ziua îți aduce șanse deosebite de a te ocupă cu succes de treburile gospodărești și de a stă de vorba cu membrii familiei. Reamenajează spațiul de locuit, repară tot ce trebuie, aprovizionează cămara cu alimente și alcătuiește și o lista cu prioritățile gospodărești pentru următoarele săptămâni. Cei dragi îți vor susține demersurile, ba chiar îți vor oferi idei și sfaturi bune.

  Leu
  Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante astăzi. Poți demară un program de instruire personală sau profesională, poți susține examene, probe sau interviuri, comunicarea fiind un atu de care ar trebui să profiți din plin. Însă folosește cuvinte alese, gesturi naturale și exprimă-ți sincer punctele de vedere. De asemenea, multitudinea de informații care te înconjoară îți oferă idei bune pentru a rezolvă diverse.

  Fecioară

  Totul roieste în jurul banilor. Se pare că va trebui să cheltuiești sume consistente, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Tendința de a cheltui este mare și ar trebui controlată. De reținut că există persoane în preajmă ta care doresc în secret să profite de pe urmă câștigurilor tale. Fii prudent și chibzuiește orice cumpărătura sau plată! Rezervă-ți momente liniștite și planifica-ți bugetul pentru următoarele patru sapatamani.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »