• LUNI, 13 MARTIE 2017

  HOROSCOP 13 martie - BERBEC: Schimbări importante. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare sau de o cerere în căsătorie

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 13 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Se prefigurează schimbări importante în plan relațional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există și posibilitatea renunțării la unele relații vechi care nu mai funcționează corect. Renunță fără resentimente la situațiile parteneriale nepotrivite și deschide-ți sufletul pentru noutăți. Gândește-te la relații deosebite în care să te pui în valoare.

  Taur
  Fii atent la sănătate, pentru că sunt posibile probleme serioase mai ales la sistemul renal și la coalana vertebrală. Dozează-ți eforturile și la nevoie cere ajutorul celorlalți pentru treburile planificate. Se conturează un nou început în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbarea condițiilor de muncă, despre abordarea unei activități noi sau chiar a unui nou loc de muncă. Testează terenul, adună informații și abia peste câteva zile decide în consecință.

  Gemeni
  Foarte animat este sectorul sentimental. Sunt posibile discuții aprinse cu persoană iubită, copiii sau cu persoanele mai tinere decât ține. Totuși, cu puțin efort și bunăvoință vei ajunge să te înțelegi bine cu toată lumea. Secretul reușitei constă în a avea răbdare să asculți și părerile altora, să le respecți și să eviți critică fără rost. Se prefigurează schimbări importante, cu efecte pe termen lung la capitolul amoros.

  Rac
  Sunt posibile multe schimbări în casă și familie. Ziua îți aduce șanse deosebite de a te ocupă cu succes de treburile gospodărești și de a stă de vorba cu membrii familiei. Reamenajează spațiul de locuit, repară tot ce trebuie, aprovizionează cămara cu alimente și alcătuiește și o lista cu prioritățile gospodărești pentru următoarele săptămâni. Cei dragi îți vor susține demersurile, ba chiar îți vor oferi idei și sfaturi bune.

  Leu
  Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante astăzi. Poți demară un program de instruire personală sau profesională, poți susține examene, probe sau interviuri, comunicarea fiind un atu de care ar trebui să profiți din plin. Însă folosește cuvinte alese, gesturi naturale și exprimă-ți sincer punctele de vedere. De asemenea, multitudinea de informații care te înconjoară îți oferă idei bune pentru a rezolvă diverse.

  Fecioară

  Totul roieste în jurul banilor. Se pare că va trebui să cheltuiești sume consistente, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Tendința de a cheltui este mare și ar trebui controlată. De reținut că există persoane în preajmă ta care doresc în secret să profite de pe urmă câștigurilor tale. Fii prudent și chibzuiește orice cumpărătura sau plată! Rezervă-ți momente liniștite și planifica-ți bugetul pentru următoarele patru sapatamani.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »