• MIERCURI, 13 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscop 13 septembrie. LEU: Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea

   Berbec

  Nevoia de independență și libertate este resimțită acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provoci o furtună în locul în care te afli și să inițiezi niște schimbări. Probabil există destulă agitație în familie, pentru că nu toată lumea îți înțelege dorințele și nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei și poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să ți-i pui pe toți în cap.

  Taur

  Luna în Gemeni îți îndreaptă atenția către mijloace noi de câștig sau te face conștient de necesitatea de a-ți stabili noi priotitati în ce privește administrarea finanțelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilități care, puse în slujbă ta și a altora, să-ți crească bucuria șiș a-ți aducă mai multă ușurință în tot ce faci.

  Gemeni

  Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informații și lucruri noi, dar și atenția la propriile nevoi sunt accentuate astăzi. Ai idei multe, atât de multe încât e posibil să fii complet derutat. De aceea, e necesar să iei lucrurile pe rând, să-ți investești judicious energia, doar în direcțiile importante pentru tine. De asemenea, ți-ar prinde bine să notezi intențiile și dorințele.

  Rac

  Luna se află astăzi într-o zonă a discreției și izolării, prin urmare e important să fii atent, mai degrabă la semnalele și mesajele subtile, decât la cele directe și fățise. E recomandat să asculți mai mult decât vorbești, să te extragi puțin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu și a găsi soluțiile optime în orice situație.

  Leu

  Zona prietenilor, relațiilor, proiectelor și aspirațiilor este astăzi foarte dinamică. Informațiile circulă cu rapiditate, veștile ajung la ține cât ai clipi, iar unele s-ar putea să te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să te scoată din confort. Pe de altă parte, sunt posibile schimbări radicale de percepție, de atitudine, de convingeri. Schimbări neașteptate sunt posibile și în ce privește relațiile cu străinătatea.

  Fecioara

  Se pare că e necesar să primești și să te adaptezi la niște schimbări, chiar dacă nu le-ai programat și așteptat. În zona carierei, e nevoie de câteva schimbări, mai ales de percepție, de gândire și abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cât ești mai flexibil și mai deschis la comunicare, cu atât sunt mai mari șansele să întorci o situație incertă în favoarea ta.

  Balanța

  Dacă ți-ai încărcat agenda pentru astăzi, e posibil să te confrunți cu o stare de confuzie generată de tendința de a te risipi în mai multe direcții deodată. Îți propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiză e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă și de o anume disciplină a minții. Astăzi sunt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privința unor parteneriate și afaceri.

  Scorpion

  Pentru tine, Luna în Gemeni poate aduce în prim plan niște nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînțelegeri apărute în relația cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacității de a primi ceea ce alții sunt dispuși să-ți ofere. Astăzi e posibil să primești sprijin și să găsești resurse acolo unde te aștepți mai puțin. În plus, unele schimbări de direcție și viziune sunt inevitabile.

  Săgetător

  Traversezi o perioadă intensă, mai ales la nivel de parteneriate, relații, afaceri în asociere cu alții. Se produc schimbări, ai parte de surprize, lucrurile își schimbă forma de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important să-ți clarifici ce vrei, cu cine vrei să construiești o afacere, care este calea potrivită pentru tine. Astăzi e nevoie și de ceva diplomație pentru a depăși eventualele tensiuni.

  Capricorn

  Ai șansa să faci schimbări radicale în orice zonă de viață care a devenit neproductivă sau nu te mai inspiră. Chiar dacă unele schimbări păr nepotrivite, ele te determină să te repozitionezi, să-ți pui întrebări, să găsești soluțiile optime, mai ales în ce privește locul de muncă, parteneriatele, relațiile de orice tip.

  Vărsător

  Luna în Gemeni te poate ajuta să privești totul cu mai multă senintate și să faci astfel încât totul să pâră mai ușor. Chiar dacă pot apărea blocaje la nivel de resurse materiale sau de altă natură, creativitatea te ajută inclusiv în această privință, astfel că poți găsi soluții ingenioase în orice situație. Pe de altă parte, în ce privește zona profesională și relațiile de lucru, e posibil să generezi schimbări radicale.

  Pești

  S-ar putea să fie necesară ceva muncă de lămurire cu partenerul tău sau cu un colaborator, pentru a acceptă ideile tale și a găsi o cale comună de exprimare și cooperare. Luna se află în Gemeni, în zonă sufletului, așa că este o zi potrivită pentru a-ți pune niște întrebări cu privire la dorințele tale, la ce anume te face să te simți în siguranță, iubit și prețuit.

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 18 ore

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 21 ore

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

  acum 21 ore

  Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie. Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te...

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

  acum 1 zile

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă...

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 3 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »