• MARTI, 14 MARTIE 2017

  HOROSCOP 14 martie - Vești bune financiare pentru nativii FECIOARĂ!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 14 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Astăzi e important să fii onest cu ține și să recunoști ce-ți dorești cu adevărat, mai ales în ce privește relațiile. Ceea ce nu îți mai e de folos, a venit momentul să se încheie, fie că e vorba de o relație apropiată sau o colaborare. Urmează decizii majore în cuplu, în relații și în ce privește expunerea socială. Dacă ai ceva de spus, spune! Dacă vrei ceva, cere.

  Taur
  Luna în Balanța, situată pe axă sănătății, atrage atenția că e momentul să adopți un stil de viață care să-ți sprijine corpul și prin care să te bucuri de mai multă vitalitate și eficientă. Poate fi vorba de începerea unei diete, a unui sport și/sau încheierea unei activități profesionale care te-a epuizat sau nu ți mai potrivește. În orice caz, de această data vorbim despre încheierea a ceva și începerea unui noi capitol.

  Gemeni
  Pentru ține, Luna în Balanța înseamnă o serie de conștientizări în ce privește proiectele și anturajul. Ies la iveală adevăruri și informații care duc la decizii radicale în privință unei relații de cuplu sau a unor relații de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc și dau roade, mai ales cele începute în toamnă anului trecut. Este un moment de clarificări, pentru ține, și în ce privește sentimentele tale și felul în care le exprimi.

  Rac
  Luna în Balanța se așează pe zonă căminului, casei, familiei, securității materiale și emoționale. Este un moment decisiv atât în ce privește unele situații familiale persistente și nerezolvate complet, care ies la suprafața acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajută să mergi înainte, dar se și pot dezvoltă și împlini altele pe care le-ai dezvoltat în ultimele luni.

  Leu
  Pentru ține, această zi vine cu conștientizări, deschideri, revelații și... vești. E un moment de schimbare de direcție în viață ta, pornind de la ceva ce înveți, afli, realizezi acum. Poți să ai revelația că viață ta ar fi mult mai frumoasă dacă ai schimbă modul în care comunici, dacă ai învață ceva nou, ți-ai pune în ordine unele chestiuni legate de studii și acte, ori ai clarifica relațiile cu frații și/sau surorile.

  Fecioară
  În cazul tău, Luna în Balanța se așează pe zonă banilor proveniți din valorificarea talentelor, abilităților și experienței tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai văzut până acum, alegeri și convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ți creă tot felul de bariere. Acum ai șansa să te deschizi către o realitate financiară diferită, expansionata.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »