• MARTI, 14 MARTIE 2017

  HOROSCOP 14 martie - Vești bune financiare pentru nativii FECIOARĂ!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 14 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Astăzi e important să fii onest cu ține și să recunoști ce-ți dorești cu adevărat, mai ales în ce privește relațiile. Ceea ce nu îți mai e de folos, a venit momentul să se încheie, fie că e vorba de o relație apropiată sau o colaborare. Urmează decizii majore în cuplu, în relații și în ce privește expunerea socială. Dacă ai ceva de spus, spune! Dacă vrei ceva, cere.

  Taur
  Luna în Balanța, situată pe axă sănătății, atrage atenția că e momentul să adopți un stil de viață care să-ți sprijine corpul și prin care să te bucuri de mai multă vitalitate și eficientă. Poate fi vorba de începerea unei diete, a unui sport și/sau încheierea unei activități profesionale care te-a epuizat sau nu ți mai potrivește. În orice caz, de această data vorbim despre încheierea a ceva și începerea unui noi capitol.

  Gemeni
  Pentru ține, Luna în Balanța înseamnă o serie de conștientizări în ce privește proiectele și anturajul. Ies la iveală adevăruri și informații care duc la decizii radicale în privință unei relații de cuplu sau a unor relații de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc și dau roade, mai ales cele începute în toamnă anului trecut. Este un moment de clarificări, pentru ține, și în ce privește sentimentele tale și felul în care le exprimi.

  Rac
  Luna în Balanța se așează pe zonă căminului, casei, familiei, securității materiale și emoționale. Este un moment decisiv atât în ce privește unele situații familiale persistente și nerezolvate complet, care ies la suprafața acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajută să mergi înainte, dar se și pot dezvoltă și împlini altele pe care le-ai dezvoltat în ultimele luni.

  Leu
  Pentru ține, această zi vine cu conștientizări, deschideri, revelații și... vești. E un moment de schimbare de direcție în viață ta, pornind de la ceva ce înveți, afli, realizezi acum. Poți să ai revelația că viață ta ar fi mult mai frumoasă dacă ai schimbă modul în care comunici, dacă ai învață ceva nou, ți-ai pune în ordine unele chestiuni legate de studii și acte, ori ai clarifica relațiile cu frații și/sau surorile.

  Fecioară
  În cazul tău, Luna în Balanța se așează pe zonă banilor proveniți din valorificarea talentelor, abilităților și experienței tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai văzut până acum, alegeri și convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ți creă tot felul de bariere. Acum ai șansa să te deschizi către o realitate financiară diferită, expansionata.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »