• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

  HOROSCOP 15 martie - TAUR: Posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  Luna în Balanța te invită să-ți evaluezi relația cu partenerul și alte relații care contează pentru ține în sferă profesională. Chiar dacă vei constată că sunt necesare unele ajustări, negocieri și discuții lămuritoare, toate sunt de bun augur, și e bine să iei inițiativă în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relații și a unor proiecte pe care le aveți împreună în derulare.

  Taur
  În cazul tău, e vorba despre muncă, iar agendă se încărca destul de mult, prin apariția unor situații de rezolvat în raportul cu instituții de stat, documente și relații cu autorități. E important să treci peste comoditate și să rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creezi spațiu pentru beneficii de tot felul, cunoștințe noi pe care e posibil să ți le faci și uși pe care le deschizi mai ușor acum. În altă ordine de idei, sunt posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră.

  Gemeni

  Pentru ține, Luna în Balanța și aspectele sale te inspiră să sădești semințe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viață și prin intermediul imaginii sociale pe care ți-ai construit-o în timp și la care lucrezi de câteva luni conștient sau nu. Pe de altă parte, ziua această aduce în prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să disloci fonduri din altă parte sau să ceri sprijin. Caută soluțiile cele mai ușoare pentru ține.

  Rac
  Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fii nonconformist și să apelezi la soluții inedite. Calea bătătorită nu funcționează astăzi, oricât ai încerca să te menții pe linia obișnuită, mai ales în relațiile cu cei din jur. Probabil că e cazul să transezi niște situații, colaborări, parteneriate, pentru a ști cum stai și pe ce te bazezi. Totuși, nu e recomandat să forțezi lucrurile în plan profesional, mai ales în relațiile la nivel înalt.

  Leu
  Luna activează zonă comunicării, a schimburilor și călătoriilor scurte. E posibil să apăra schimbări de ultima oră în program, să se anuleze întâlniri programate în a două parte a zilei sau să accesezi informații care-ți dau peste cap unele păreri și convingeri. Pe cale de consecință, devin necesare unele reformulări ale activității profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune și compensarea unor neglijențe din trecut.

  Fecioară
  În ce te privește, ziua această pare aibă că subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali și de găsirea unor soluții pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante și nici deciziile radicale în materie de investiții. Cu cât manifești mai multă înțelepciune și luciditate, cu atât ai mai multă ușurință și inspirație în toate chestiunile legate de bani.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »