• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

  HOROSCOP 15 martie - TAUR: Posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  Luna în Balanța te invită să-ți evaluezi relația cu partenerul și alte relații care contează pentru ține în sferă profesională. Chiar dacă vei constată că sunt necesare unele ajustări, negocieri și discuții lămuritoare, toate sunt de bun augur, și e bine să iei inițiativă în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relații și a unor proiecte pe care le aveți împreună în derulare.

  Taur
  În cazul tău, e vorba despre muncă, iar agendă se încărca destul de mult, prin apariția unor situații de rezolvat în raportul cu instituții de stat, documente și relații cu autorități. E important să treci peste comoditate și să rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creezi spațiu pentru beneficii de tot felul, cunoștințe noi pe care e posibil să ți le faci și uși pe care le deschizi mai ușor acum. În altă ordine de idei, sunt posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră.

  Gemeni

  Pentru ține, Luna în Balanța și aspectele sale te inspiră să sădești semințe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viață și prin intermediul imaginii sociale pe care ți-ai construit-o în timp și la care lucrezi de câteva luni conștient sau nu. Pe de altă parte, ziua această aduce în prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să disloci fonduri din altă parte sau să ceri sprijin. Caută soluțiile cele mai ușoare pentru ține.

  Rac
  Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fii nonconformist și să apelezi la soluții inedite. Calea bătătorită nu funcționează astăzi, oricât ai încerca să te menții pe linia obișnuită, mai ales în relațiile cu cei din jur. Probabil că e cazul să transezi niște situații, colaborări, parteneriate, pentru a ști cum stai și pe ce te bazezi. Totuși, nu e recomandat să forțezi lucrurile în plan profesional, mai ales în relațiile la nivel înalt.

  Leu
  Luna activează zonă comunicării, a schimburilor și călătoriilor scurte. E posibil să apăra schimbări de ultima oră în program, să se anuleze întâlniri programate în a două parte a zilei sau să accesezi informații care-ți dau peste cap unele păreri și convingeri. Pe cale de consecință, devin necesare unele reformulări ale activității profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune și compensarea unor neglijențe din trecut.

  Fecioară
  În ce te privește, ziua această pare aibă că subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali și de găsirea unor soluții pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante și nici deciziile radicale în materie de investiții. Cu cât manifești mai multă înțelepciune și luciditate, cu atât ai mai multă ușurință și inspirație în toate chestiunile legate de bani.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei | Joi 19 octombrie | TAUR: sănătatea este vulnerabilă

  acum 1 zile

  Astrologii iti spun ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

  acum 1 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 18 octombrie.

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilnic. BERBEC: Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv

  acum 3 zile

  Iata care zunt previziunile astrale pentru zodia ta.

  Horoscopul de weekend. RAC: ferește-te de cheltuieli

  acum 6 zile

  Predictiile astrale pentru weekendul 14-15 octombrie, pentru fiecare zidie in parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »