• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

  HOROSCOP 15 martie - TAUR: Posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec
  Luna în Balanța te invită să-ți evaluezi relația cu partenerul și alte relații care contează pentru ține în sferă profesională. Chiar dacă vei constată că sunt necesare unele ajustări, negocieri și discuții lămuritoare, toate sunt de bun augur, și e bine să iei inițiativă în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relații și a unor proiecte pe care le aveți împreună în derulare.

  Taur
  În cazul tău, e vorba despre muncă, iar agendă se încărca destul de mult, prin apariția unor situații de rezolvat în raportul cu instituții de stat, documente și relații cu autorități. E important să treci peste comoditate și să rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creezi spațiu pentru beneficii de tot felul, cunoștințe noi pe care e posibil să ți le faci și uși pe care le deschizi mai ușor acum. În altă ordine de idei, sunt posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră.

  Gemeni

  Pentru ține, Luna în Balanța și aspectele sale te inspiră să sădești semințe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viață și prin intermediul imaginii sociale pe care ți-ai construit-o în timp și la care lucrezi de câteva luni conștient sau nu. Pe de altă parte, ziua această aduce în prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să disloci fonduri din altă parte sau să ceri sprijin. Caută soluțiile cele mai ușoare pentru ține.

  Rac
  Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fii nonconformist și să apelezi la soluții inedite. Calea bătătorită nu funcționează astăzi, oricât ai încerca să te menții pe linia obișnuită, mai ales în relațiile cu cei din jur. Probabil că e cazul să transezi niște situații, colaborări, parteneriate, pentru a ști cum stai și pe ce te bazezi. Totuși, nu e recomandat să forțezi lucrurile în plan profesional, mai ales în relațiile la nivel înalt.

  Leu
  Luna activează zonă comunicării, a schimburilor și călătoriilor scurte. E posibil să apăra schimbări de ultima oră în program, să se anuleze întâlniri programate în a două parte a zilei sau să accesezi informații care-ți dau peste cap unele păreri și convingeri. Pe cale de consecință, devin necesare unele reformulări ale activității profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune și compensarea unor neglijențe din trecut.

  Fecioară
  În ce te privește, ziua această pare aibă că subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali și de găsirea unor soluții pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante și nici deciziile radicale în materie de investiții. Cu cât manifești mai multă înțelepciune și luciditate, cu atât ai mai multă ușurință și inspirație în toate chestiunile legate de bani.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »