• VINERI, 14 APRILIE 2017

  HOROSCOP de week-end: LEU - Dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 15 și 16 aprilie. Află cum îți va merge în acest week-end!

  Berbec
  Zilele astea de weekend îți aduc aproape persoanele aflate în străinătate sau tu te hotărăști să călătorești în ținuturi îndepărtate. Bucură-te de atmosfera de sărbătoare, fii alături de cei dragi și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Gândurile neliniștitoare pot fi frecvente, însă le poți contracara privind numai partea plină a paharului. Prudență și măsură în toate!

  Taur
  Finalul acestei săptămâni predispune la cheltuieli și discuții ample privitoare la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Chiar dacă este sărbătoare și toată lumea petrece cum se cuvine, ție îți va fi dificil să te desprinzi de materialismul cotidian. Relaxează-te, bucură-te de ce ai, lăsând deciziile și discuțiile importante pentru zilele următoare. Fii cumpătat în toate!

  Gemeni
  Relațiile cu ceilalți par anoste la sfârșitul acestei săptămâni, însă este vorba despre faptul că fiecare are treburile sau gândurile sale. Pentru că este sărbătoare, este frumos și sănătos ar fi să profiți de asta. Lasă-te animat de gânduri mărețe și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă apar tensiuni sau situații controversate, cu puțin efort și bunăvoină le poți depăși cu brio.

  Rac
  Ești atras de mesele festive care abundă în aceste zile de weekend. Sărbătoarea momentului te predispune la activități de rutină alături de cei dragi. Însă, printr-un joc interesant al sorții, este posibil să desfășori și activități profesionale, de genul celor de la locul de muncă sau pur și smplu să fii nevoit să mergi la serviciu așa pe nepusă masa. Se recomandă prudență, calm, răbdare!

  Leu
  Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă persoane dragi, copii și prieteni vechi. Chiar dacă poate nu toate discuțiile sau situațiile sunt pe placul tău poți depăși orice disonanță prin tact, diplomație și generozitate. Fiecare are problemele sale, astfel că evită să ai așteptări din partea cuiva. Tu dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit.

  Fecioară
  Familia și locurile natale sunt preocupările tale principale din acest weekend. Vor exista și neînțelegeri, poate reproșuri, discuții aprinse în mod special cu persoanele vârstnice, dar cu răbdare și bunăvoință vei reuși să aplanezi totul. Este vremea amintirilor din copilărie și a depănării poveștilor de familie. Informațiile aflate îți vor fi de mare folos cât de curând.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 81 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 82 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 86 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 86 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »