• LUNI, 15 MAI 2017

  HOROSCOP 15-21 mai. Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări pentru perioada cuprinsă între 15 și 21 mai. Află care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în această săptămână!

  Berbec
  În față ta se deschide o perioadă nouă, în care să îți pui ordine în idei, și să-ți aliniezi intențiile la adevărată sursă de putere, cea Divină. Atunci când ești centrat și în deplin acord cu ceea ce-ți dorești, Universul îți vine în întâmpinare punându-ți la dispoziție toate resursele necesare. Întâlnești oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare să fie de partea ta. Ai încredere că vei obține exact ce îți este mai de folos și detașează-te de rezultatul final, evitând astfel dezamăgirea.

  Taur

  În zilele care urmează, comunicarea este punctul către care e necesar să-ți îndrepți atenția. Folosește cuvinte pozitive, care poartă cu ele o energie benefică, atât pentru ține cât și pentru cei din jurul tău, iar în schimb, vei primi manifestarea acelei energii în formă fizică. De asemenea, acordă atenție corpului tău și observă ce cuvinte folosești atunci când te referi la el. Lăuda-i sănătatea și frumusețea, și evită să-l mai critici pentru că nu este “asa cum ai vrea tu”. E timpul pentru o abordare pozitivă în ceea ce te privește, iubirea de șine fiind necesar a fi manifestată.

  Gemeni
  Ce ar fi să arunci o privire asupra modului în care te porți cu ține sau cu ceilalți, și să observi în ce momente nu ești pe deplin onest în aceste relații? Ți-e teamă că ai putea fi dat la o parte, că cineva va renunță la ține? Evită să te ascunzi în spatele aparențelor și al măștilor, și lasă-te să fii tu. Dacă continui să faci ce ai făcut și până acum, vei avea aceleași rezultate fără a descoperi ceva nou. Începe prin a face unele lucruri mărunte într-un mod diferit, iar apoi poți trece cu ușurință la a face acele schimbări pe care le simți necesare.

  Rac
  Începi să vezi cu ușurință dincolo de ce poate mintea ta să perceapă într-o situație și, mai ales, să observi care este scopul acesteia. Important este încerci mereu să privești mai departe de ceea ce “stii”, de orice judecată sau punct de vedere, și să ai răbdare că adevărul să ți se dezvăluie. Nu uită că în orice context, “bun” sau “rau”, există un plan divin care așează lucrurile în cea mai potrivită formă. Dacă te simți confuz, poți alege să vobesti cu cineva care are abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, acolo unde tu nu reușești.

  Leu

  Poți fi pus în situația de a-ți manifesta onestitatea prin intermediul cuvintelor pe care le rostești, rezultatele arătându-ți cât este de important acest lucru. Rămâi devotat și loial drumului pe care l-ai ales și evită, pe cât posibil, să te lași prins în capcană compromisurilor minții. Chiar dacă poți avea impresia că pierzi ceva, nu uită că ce este pentru tine, e pus de-o parte, în siguranță. De asemenea, petrece mai mult timp în compania persoanelor care te fac să te simți bine și cu care poți discută liber despre preocupările tale.

  Fecioară

  Perioadă care a trecut poate să-ți fi părut mai agitată și haotică. Toată această agitație mentală și fizică nu este benefică pentru ține, cel mult te consumă și te transformă într-un fel de robot. Relaxează-te și acordă-ți mai multă atenție, căci e posibil să ai unele scăpări de care mai târziu îți poate părea rău. Toate acele lucruri pe care le ai de făcut sunt tot acolo, și te poți întoarce la ele oricând, pentru a le gestiona în liniște și cu claritate. Doar cu o mintea limpede vei ști exact ce și cum ai de făcut. 

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 47 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 49 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 52 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 53 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »