• LUNI, 15 MAI 2017

  HOROSCOP 15-21 mai. Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele recomandări pentru perioada cuprinsă între 15 și 21 mai. Află care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în această săptămână!

  Berbec
  În față ta se deschide o perioadă nouă, în care să îți pui ordine în idei, și să-ți aliniezi intențiile la adevărată sursă de putere, cea Divină. Atunci când ești centrat și în deplin acord cu ceea ce-ți dorești, Universul îți vine în întâmpinare punându-ți la dispoziție toate resursele necesare. Întâlnești oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare să fie de partea ta. Ai încredere că vei obține exact ce îți este mai de folos și detașează-te de rezultatul final, evitând astfel dezamăgirea.

  Taur

  În zilele care urmează, comunicarea este punctul către care e necesar să-ți îndrepți atenția. Folosește cuvinte pozitive, care poartă cu ele o energie benefică, atât pentru ține cât și pentru cei din jurul tău, iar în schimb, vei primi manifestarea acelei energii în formă fizică. De asemenea, acordă atenție corpului tău și observă ce cuvinte folosești atunci când te referi la el. Lăuda-i sănătatea și frumusețea, și evită să-l mai critici pentru că nu este “asa cum ai vrea tu”. E timpul pentru o abordare pozitivă în ceea ce te privește, iubirea de șine fiind necesar a fi manifestată.

  Gemeni
  Ce ar fi să arunci o privire asupra modului în care te porți cu ține sau cu ceilalți, și să observi în ce momente nu ești pe deplin onest în aceste relații? Ți-e teamă că ai putea fi dat la o parte, că cineva va renunță la ține? Evită să te ascunzi în spatele aparențelor și al măștilor, și lasă-te să fii tu. Dacă continui să faci ce ai făcut și până acum, vei avea aceleași rezultate fără a descoperi ceva nou. Începe prin a face unele lucruri mărunte într-un mod diferit, iar apoi poți trece cu ușurință la a face acele schimbări pe care le simți necesare.

  Rac
  Începi să vezi cu ușurință dincolo de ce poate mintea ta să perceapă într-o situație și, mai ales, să observi care este scopul acesteia. Important este încerci mereu să privești mai departe de ceea ce “stii”, de orice judecată sau punct de vedere, și să ai răbdare că adevărul să ți se dezvăluie. Nu uită că în orice context, “bun” sau “rau”, există un plan divin care așează lucrurile în cea mai potrivită formă. Dacă te simți confuz, poți alege să vobesti cu cineva care are abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, acolo unde tu nu reușești.

  Leu

  Poți fi pus în situația de a-ți manifesta onestitatea prin intermediul cuvintelor pe care le rostești, rezultatele arătându-ți cât este de important acest lucru. Rămâi devotat și loial drumului pe care l-ai ales și evită, pe cât posibil, să te lași prins în capcană compromisurilor minții. Chiar dacă poți avea impresia că pierzi ceva, nu uită că ce este pentru tine, e pus de-o parte, în siguranță. De asemenea, petrece mai mult timp în compania persoanelor care te fac să te simți bine și cu care poți discută liber despre preocupările tale.

  Fecioară

  Perioadă care a trecut poate să-ți fi părut mai agitată și haotică. Toată această agitație mentală și fizică nu este benefică pentru ține, cel mult te consumă și te transformă într-un fel de robot. Relaxează-te și acordă-ți mai multă atenție, căci e posibil să ai unele scăpări de care mai târziu îți poate părea rău. Toate acele lucruri pe care le ai de făcut sunt tot acolo, și te poți întoarce la ele oricând, pentru a le gestiona în liniște și cu claritate. Doar cu o mintea limpede vei ști exact ce și cum ai de făcut. 

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. Atenție mare la cheltuieli! Nu aruncați cu banii, dacă nu vreți discuții aprinse!

  acum 1 zile

  Astrologii au lansat un avertisment clar pentru zodii: nu cheltuiți prea mulți bani în acest weekend! Iată care sunt zodiile avertizate de specialiști. ZODIA BERBEC 17 februarie 2018 Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un proiect inceput cu mai mult...

  Horoscop 16 februarie 2018. O zi absolut fabuloasă pentru aceste zodii! Te numeri printre răsfățații astrelor?

  acum 2 zile

  16 februarie este o zi minunata pentru cateva dintre cele 12 zodii: totul le va merge din plin.

  Horoscop 15 februarie 2018. Nu le poți avea pe toate: și bani, și liniște, și iubire. Iată care sunt zodiile avertizate

  acum 3 zile

  Horoscopul zilei de 15 februarie 2018 arată destul de echilibrat: o zi bună la serviciu și în plan personal pentru multe dintre zodii. Există, însă, și nativi care vor trebui să fie mai atenți, căci astrele nu le-au pregătit numai lucruri bune.  ZODIA Berbec...

  Horoscop 14 februarie 2018. Pentru unii nativi există riscul ca lucrurile să nu decurgă așa cum și-ar dori

  acum 4 zile

  Ziua Indragostitilor, spun astrele, nu va fi pe masura planurilor, spun astrologii.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »