• JOI, 16 FEBRUARIE 2017

  HOROSCOP 16 februarie - RAC: Segmentul amoros este sensibil, se pot declanșa conflicte lungi

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 16 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Te preocupa aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot apărea temeri diverse, însă mai întâi analizează atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi și ce posibilități financiare ai la dispoziție deocamdată. Orientează-te să achiți facturi, taxe, datorii bănești sau, în funcție de situație, colaborează cu instituțiile financiare pentru a află noutăți finaciare sau posibilități de dezvoltare în afaceri.

  Taur
  În relațiile parteneriale apăr schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta va dori că de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi. În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidențiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru că spiritele se pot încinge de la banalități.

  Gemeni
  Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Însă după orele amiezii, energia vitală fluctuează. Se recomanda prudența și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere să te ajute. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate.

  Rac
  Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel că pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Cei dragi doresc, în taină, să profite cât mai mult de pe urmă veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurcă peștele în apa, așa ar trebui să procedezi și tu cu ceilalți deocamdată.

  Leu
  Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi ție îți stă în puteri să aplanezi orice disensiune și se readuci linsitea și armonia în casă. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru că aceștia nu pot ține pasul cu ține nici mental, nici că viteaza de reacție fizică. Și tu și ceilalți aveți intenții bune unii față de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

  Fecioară

  Multă lume dorește să vorbească astăzi cu ține. În prima parte a zilei ești comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil că atât energia altora care vine spre ține, cât și eforturile mentale pe care ești nevoit să le faci pentru a dialoga cu ei, te vor obosi destul demult spre amiază. Pe cât posibil selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar. Seară îți aduce alinare alături de cei dragi.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »