• DUMINICA, 16 IULIE 2017

  Horoscop 17 iulie. CAPRICORN: pot izbucni conflicte, chiar și pe teme aparent nesemnificative

   Foto: pixabay

   Berbec

  Ziua îți aduce în atenție banii și implicațiile lor. Poți primi o sumă de bani, fie salariul de la un loc de muncă, o primă sau alte tipuri de favoruri. Unele te pot surprinde de-a dreptul, însă altele nu îți sunt deloc pe plac. Se vehiculează informații legate de schimbarea climatului din sfera muncii, aspect care îți răstoarnă planurile. Fii prudent și în permanență controlează-ți veniturile și cheltuielile.

  Taur

  Debutul săptămânii îți aduce agitație și o dorință nestăvilită de a te implica în mai mule treburi deodată. Recomandabil este să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi doar de treburile tale. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, însă doar tu ești cel care poate dirijă lucurile, astfel încât să iasă bine pentru toată lumea. După-amiază rezervă-ți momente pentru un tratament cosmetic, pentru câteva ore la piscină sau pentru plimbări relaxante prin oraș.

  Gemeni

  Ești cufundat în visare și cu greu poți relaționa cu lumea exterioară. Ți se pot accentua temerile profunde, dar și unele afecțiuni specifice segmentelor capului. Controlează-ți stările interioare și astfel vei reuși să ameliorezi și sănătatea întregului organism. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de activitățile de rutină. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult.

  Rac

  Ziua îți aduce modificări legate de prieteni. Fie de unii te desparți definitiv, fie față de alții devii mai precaut, fie pur și simplu te orientezi către alte personaje care până nu demult se aflau în fundalul vieții tale. Dorința de înnoire pe plan relațional este la cote înalte. Recomandabil este să faci un pas înapoi și să studiezi pe îndelete pe cine mai accepți în anuturajul tău și mai ales cui te destăinui.

  Leu

  Relațiile cu șefii și autoritățile sunt frecvente. Sunt posibile altercații, neînțelegeri, însă contextul astral predispune pe toată lumea la o comunicare defectuoasă. Rezolvă-ți îndatoririle pe îndelete și la timp. S-ar putea ca un șef să te provoace zdravăn la explicații profesionale. Ține-ți firea, discută strict, direct și la obiect, fără să te implici emoțional. De reținut că vin vremuri interesante și cu totul noi în domeniul profesional.

  Fecioară

  Se întrezăresc vești din străinătate. Cineva aflat departe de țară îți oferă informații prețioase legate fie de o călătorie aranjată de tine mai demult, fie despre un loc de muncă într-o țară străină care te-ar putea interesa. Neprevăzutul este la cote înalte, așa încât indiferent despre ce este vorba, ai grijă cum reacționezi. Pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de rafinare și de noi orizonturi spirituale.

  Balanța

  Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaționării cu instituțiile financiare. Sunt posibile nereguli în acte și neînțelegeri în relațiile umane, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. Se recomandă prudență și discernamt vizavi de bani, bunuri deținute în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Există un risc major de pierderi și răsturnări de situație la capitolul financiar.

  Scorpion

  Relațiile parteneriale sunt foarte active. Va trebui să faci față mai multor activități desfășurate în comun cu alții și totodată unor discuții aprinse. Fii pregătit pentru răsturnări de situație și pentru reconfigurări de poziție în cadrul unor parteneriate. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de faptul că ești prea implicat în domeniul porfesional și pe undeva are dreptate. Selectează relațiile și activitățile prioritare.

  Săgetător

  Se conturează multă forfotă la serviciu. Activitățile vin în salturi, ba pe alocuri va trebui să o lași pe una și să te ocupi urgent de altă. Relatiie colegiale sunt tensionate, însă ai încredere ca șefii sunt de partea ta. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și se pot accentua afecțiunile vechi. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Rezervă-ți momente de odihnă și hrană adecvată și suficientă.

  Capricorn

  Persoana iubită și copiii te vor solicita din plin. Foarte ușor pot izbucni conflicte, chiar și pe teme minore. Dorința de distracții și aventuri îi poate deranja pe cei din preajma ta, de aceea fii prudent. Pe de altă parte extravaganța, schimbările amoroase și excesele de orice fel îți pot dăuna grav sănătății și tuturor relațiilor. Canalizează-ți energia către un sport sau către un hobby.

  Vărsător

  Activități casnice! Ai succes și spor la curățenii, reparații capitale sau reamenajări interioare. Pe de altă parte sunt momente bune de a plănui achiziționări patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, până la o locuința nouă sau un teren. Ești tentat și de mutarea într-o altă localitate sau chiar într-o altă țara. Deocamdată rezumă-te doar la planuri de vânzare-cumpărare și de schimbarea spațiului locativ.

  Pești
  Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie la rude și prieteni, fie în scop profesional. Ți se cer sfaturi, ajutor material, moral, mai ales de la cine te aștepți mai puțin. Pe de altă parte ar trebui să te debarasezi de persoanele care îți pun bețe în roate și îți stau alături doar pentru a-i sprijini. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate și ar fi bine să taci și să asculți mai mult. Evită implicarea emoțională în treburile și problemele altora.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 79 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 80 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 84 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 84 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »