• JOI, 16 MARTIE 2017

  HOROSCOP 16 martie - RAC: Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 16 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Planificarea bugetului familiei sau a celui din sferă profesională reprezintă temele principale de astăzi. Totodată poți achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine să analizezi bine lucrurile înainte de a face investiții majore cu efecte pe termen lung. Există oameni în preajmă ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

  Taur
  Relația cu partenerul de viață este tensionată și are nevoie de modificări, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorită unor îndatoriri profesionale este posibil să neglijezi serios această relație, astfel că discuțiile aprinse, acuzele chiar și ultimatumurile pot fi prezente. Se recomanda prudența și discernământ în toate.

  Gemeni

  Se pare că te afunzi în treburile de rutină fie ale casei, fie ale locului de muncă. Alege-le pe cele prioritare și ușoare, deoarece organismul tău este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Consultațiile și analizele medicale sunt teme de luat în calcul. Pe de altă parte, o discuție cu cineva de încredere te poate revigora, dar îți poate oferi și informații prețioase.

  Rac
  Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Nemulțumirile vizează bugetul și programul comun. Pe de altă parte ar fi bine să fii deschis la sugestiile și dorințele celor dragi. Este timpul să lași conservatorismul deoparte și să accepți și alte fațete ale realității. Faptul că ceilalți îți oferă prea puțină afecțiune sau atenție nu înseamnă că te apreciază mai puțin.

  Leu
  Se întrezăresc activități de anvergură în spațiul domestic. Discuțiile cu membrii familiei vizează, pe de o parte, reparațiile și reamenajarile necesare casei. Însă, pe de altă parte se vor aduce în atenție și planurile pentru primăvara care urmează încet, dar sigur. Posibil că datorită unor responsabilități profesionale să te implici ceva mai puțin în segmentul familial.

  Fecioară
  Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu prieteni și rude apropiate. Schimbul de informații vehiculat astăzi în preajmă ta va fi benefic pentru toată lumea și mai ales va avea efecte pe termen lung. Profită de forță celor aflate și gândește-te, pe îndelete, la planurile tale de viitor. În mod special, segmentul profesional beneficiază de pe urmă zilei de astăzi.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. LEU: pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru weekendul 21-22 octombrie.

  Horoscopul zilei. BALANȚĂ: te așteaptă surprize plăcute în zona financiară

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei | Joi 19 octombrie | TAUR: sănătatea este vulnerabilă

  acum 4 zile

  Astrologii iti spun ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

  acum 4 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 18 octombrie.

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

  acum 5 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »