• VINERI, 17 FEBRUARIE 2017

  HOROSCOP 17 februarie - LEU: Ai parte de câștiguri, facilități, avantaje

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 17 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Luna plasată în Scorpion intensifică dorință de putere, de siguranță, de control și, de ce nu, de prosperitate. Astăzi ești determinat să-ți împlinești niște dorințe arzătoare și îți pui la treabă toate resursele pentru asta. Numai că, de data această, e necesar să știi pe cine poți conta și să accepți să primești sprijin. Pentru că, se pare, norocul tău depinde acum de alții. Află cine sunt acești oameni dispuși să te sprijine și da-le voie să o facă!

  Taur
  Astăzi e nevoie să fii adaptabil și generos, să renunți la comoditate și la o serie de tabieturi, pentru a sprijini pe cineva apropiat (partener de viață sau partener de afaceri). Asta pentru că ai resursele necesare, dar și pentru că acest gest îți va fi răsplătit cu vârf și îndesat. A două parte a zilei îți aduce vești minunate sau dovezi de prietenie adevărată și de devotament, care te mișcă și te inspiră.

  Gemeni

  În prima parte a zilei ai putea resimți unele demersuri sau activități profesionale că fiind foarte obositoare sau dificile. Însă, dacă reușești să te mobilizezi, să îți păstrezi calmul și flexibilitatea, în a două parte a zilei, te poți bucură de un succes remarcabil în carieră. Fie un șef îți recunoaște meritele, fie se pune problemă unei promovări.

  Rac
  Dorință de libertate și independența este extrem de intensă. Pur și simplu, simți nevoia, mai mult că oricând, să te eliberezi de orice contrangere, inhibiție, complex. Nu mai dorești să depinzi de cineva, ci ai un impuls puternic de a începe să te exprimi cât mai creativ cu putință și de a-ți manifestă potențialul, astfel încât să simți cu adevărat că trăiești și te bucuri de viață.

  Leu
  Probabil că astăzi simți nevoia să-ți încarci bateriile, după câteva zile agitate, sau să acorzi mai mult timp treburilor casnice, familiei, sufletului tău. N-ar fi rău să recunoști unele greșeli pe care le-ai făcut față de cineva drag și să-ți ceri iertare pentru acestea. De asemenea, fii atent la informațiile care circulă în jurul tău, pentru că acestea se pot transformă în oportunități fabuloase. Ai parte de câștiguri, facilități, avantaje.

  Fecioară
  Luna în Scorpion ascute curiozitatea, interesul pentru cercetarea și dezvăluirea unor secrete, dezlegarea unor mistere legate de documente oficiale, contracte, relații. Astăzi, ești un adevărat detectiv, și încă unul bun. Nimeni nu poate ascunde nimic de ține și nu-ți poate stă în cale. Atenție, însă, acceptă sprijinul unui partener sau colaborator. Acesta ar putea să te te ghideze mai mult decât crezi sau speri, exact acolo unde e nevoie să ajungi.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei. GEMENI: apar tensiuni în relațiile sentimentale

  acum 1 zile

   Zodia Berbec În prima parte a zilei poți pune la punct detalii ale colaborărilor în care ești implicat sau detalii privitoare la relația cu partenerul de viată și de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între tine și ceilalți, lasă-le deoparte și...

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: ești deschis către relații noi

  acum 1 zile

   Zodia Berbec Astazi, relatia de cuplu poate cunoaste o stabilizare si armonizare, si asta pentru ca va faceti planuri frumoase impreuna si aveti incredere in viitor. Poate fi un moment de visare, de depasire a limitelor si granitelor, care te motiveaza sa te uiti la posibilitati noi de...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »