• MIERCURI, 17 MAI 2017

  HOROSCOP 17 mai - BERBEC: Se anunță zarvă mare în viața ta socială, astăzi

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 17 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Se anunța zarvă mare în viață ta socială, astăzi. Bucuria te însoțește pretutindeni, iar prietenii-ți sunt cei mai buni susținători. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să fii cu zâmbetul pe buze, aducând fericirea în locurile pe unde umbli. Fii cu inimă deschisă.

  Taur
  Chiar dacă ziua pare a începe cu stres la locul de muncă și aparente neînțelegeri cu cei care îți sunt colaboratori, păstrează-ți, totuși, optimismul, deoarece în a două parte a zilei lucrurile se “repara” de la șine. Încearcă, doar, să nu faci noi promisiuni înainte de a le onora pe cele făcute anterior.

  Gemeni
  Este bine să insiști în atingerea unui tel sau scop numai dacă ești sigur că rezultatul obținut este unul care să te facă fericit. Este de preferat să nu iei nici un fel de decizie astăzi, în ceea ce privește viitorul tău; preferabil este să aștepți până mâine pentru a alege ce cale urmezi de acum încolo.

  Rac
  Nici pentru ține nu este o zi favorabilă schimbărilor, indiferent de natură acestora. Ceea ce poți face, însă, este să continui în aceeași linie de gândire în care ai început săptămâna, având răbdare și fiind persuasiv. Păstrează-ți atenția alertă și evită amplificarea conflictelor existențe.

  Leu
  Ai cerut ajutor și astăzi beneficiezi de el. În viața ta apar oameni care sunt trimiși, parcă, din viitor, veniți special pentru a-ți lumina gândurile și pentru a-ți arată cum să acționezi punctual. Rezervă a două parte a zilei fie pentru a-ți planifica concediul, fie pentru a o dedică persoanei iubită.

  Fecioară

  Nu te grăbi să iei decizii legate de carieră, astăzi. Și asta deoarece încă nu ai toate datele necesare pentru a ști ce anume să schimbi la acest capitol al vieții tale. De preferat este să îi asculți pe cei cărora le ceri sfaturile, aceștia fiind capabili a avea o opinie obiectivă în ceea ce te privește.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 47 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 49 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 52 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 53 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »