• MIERCURI, 17 MAI 2017

  HOROSCOP 17 mai - BERBEC: Se anunță zarvă mare în viața ta socială, astăzi

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 17 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Se anunța zarvă mare în viață ta socială, astăzi. Bucuria te însoțește pretutindeni, iar prietenii-ți sunt cei mai buni susținători. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să fii cu zâmbetul pe buze, aducând fericirea în locurile pe unde umbli. Fii cu inimă deschisă.

  Taur
  Chiar dacă ziua pare a începe cu stres la locul de muncă și aparente neînțelegeri cu cei care îți sunt colaboratori, păstrează-ți, totuși, optimismul, deoarece în a două parte a zilei lucrurile se “repara” de la șine. Încearcă, doar, să nu faci noi promisiuni înainte de a le onora pe cele făcute anterior.

  Gemeni
  Este bine să insiști în atingerea unui tel sau scop numai dacă ești sigur că rezultatul obținut este unul care să te facă fericit. Este de preferat să nu iei nici un fel de decizie astăzi, în ceea ce privește viitorul tău; preferabil este să aștepți până mâine pentru a alege ce cale urmezi de acum încolo.

  Rac
  Nici pentru ține nu este o zi favorabilă schimbărilor, indiferent de natură acestora. Ceea ce poți face, însă, este să continui în aceeași linie de gândire în care ai început săptămâna, având răbdare și fiind persuasiv. Păstrează-ți atenția alertă și evită amplificarea conflictelor existențe.

  Leu
  Ai cerut ajutor și astăzi beneficiezi de el. În viața ta apar oameni care sunt trimiși, parcă, din viitor, veniți special pentru a-ți lumina gândurile și pentru a-ți arată cum să acționezi punctual. Rezervă a două parte a zilei fie pentru a-ți planifica concediul, fie pentru a o dedică persoanei iubită.

  Fecioară

  Nu te grăbi să iei decizii legate de carieră, astăzi. Și asta deoarece încă nu ai toate datele necesare pentru a ști ce anume să schimbi la acest capitol al vieții tale. De preferat este să îi asculți pe cei cărora le ceri sfaturile, aceștia fiind capabili a avea o opinie obiectivă în ceea ce te privește.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. Atenție mare la cheltuieli! Nu aruncați cu banii, dacă nu vreți discuții aprinse!

  acum 1 zile

  Astrologii au lansat un avertisment clar pentru zodii: nu cheltuiți prea mulți bani în acest weekend! Iată care sunt zodiile avertizate de specialiști. ZODIA BERBEC 17 februarie 2018 Energia si perseverenta va ajuta sa finalizati un proiect inceput cu mai mult...

  Horoscop 16 februarie 2018. O zi absolut fabuloasă pentru aceste zodii! Te numeri printre răsfățații astrelor?

  acum 2 zile

  16 februarie este o zi minunata pentru cateva dintre cele 12 zodii: totul le va merge din plin.

  Horoscop 15 februarie 2018. Nu le poți avea pe toate: și bani, și liniște, și iubire. Iată care sunt zodiile avertizate

  acum 3 zile

  Horoscopul zilei de 15 februarie 2018 arată destul de echilibrat: o zi bună la serviciu și în plan personal pentru multe dintre zodii. Există, însă, și nativi care vor trebui să fie mai atenți, căci astrele nu le-au pregătit numai lucruri bune.  ZODIA Berbec...

  Horoscop 14 februarie 2018. Pentru unii nativi există riscul ca lucrurile să nu decurgă așa cum și-ar dori

  acum 4 zile

  Ziua Indragostitilor, spun astrele, nu va fi pe masura planurilor, spun astrologii.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »