• JOI, 18 MAI 2017

  HOROSCOP 18 mai - RAC: Vești bune vizavi de creșterea veniturilor tale!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 18 mai. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Este bine să iei aminte la dialogurile pe care le vei avea astăzi cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activezi. La prima vedere te poți îngrijora de cele auzite. Însă, la o a două vedere ai să constați că de fapt ți se oferă gratis soluții, idei și ocazii deosebite de a-ți rezolvă diverse chestiuni personale care trenează demult. Lasă deoparte tendința de a riposta imediat la concepții diferite de ale tale. Bucură-te de compania fiecărei persoane întâlnite astăzi!

  Taur
  Să te ocupi și de îndatoririle gospodărești și de cele profesionale astăzi, înseamnă să depui prea mult efort fizic și mental. În primul rând, în ambele segmente de viață va trebui să cheltuiești sume considerabile de bani. Bine este să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu, mai ales că șefii te urmăresc îndeaproape. Sunt posibile discuții aprinse și cu unii colegi, pe seamă faptului că te preocupi mai mult de interesele tale personale.

  Gemeni

  Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiezi de susținerea celor dragi, indiferent de ce anume intenționezi să faci. Totuși, selectează-ți prioritățile și evită asumarea unor responsabilități care te-ar solicita prea mult. În a două parte a zilei vizionează un film bun, o piesă de teatru sau lecturează o carte filozofică.

  Rac
  Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri și cheltuieli. În primul rând este bine să pui la punct cheltuielile comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există și variantă să primești bani dintr-o colaborare sau măcar vești bune vizavi de creșterea veniturilor tale. Totuși este vorba mai mult despre rezolvarea unor cheltuieli mărunte, pe facturi, taxe restanțe și cumpărături necesare traiului cotidian.

  Leu
  În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolvă sarcinile de lucru de la serviciu sau, dacă ești acasă, treburile gospodărești restanțe. Canalizează-ți eforturile spre priorități și la nevoie cere ajutorul celorlalți. Energia vitală este fluctuantă și astfel este ceva mai dificil să faci totul de unul singur. A două parte a zilei îți aduce activități și discuții importante cu partenerul de viață sau colaboratorii din domeniul profesional.

  Fecioară
  Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi te urmărește întreagă zi. Momentele plăcute, cele mai puțin plăcute îți vor modifică starea de spirit, fapt ușor de observat mai ales în anturajul profesional. Este bine să-ți controlezi reacțiile, pentru că riști să-ți irosești energia și eforturile în situații frivole. Ziua îți aduce multe îndatoriri de făcut, așa încât pune-te pe treabă. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredere.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »