• VINERI, 17 FEBRUARIE 2017

  HOROSCOPUL pentru week-end. RAC: Tensiuni și provocări la sfârșitul acestei săptămâni

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 18 și 19 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Sâmbătă este potrivit să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli și să-ți organizezi plățile pe care le ai de făcut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil să primești bani, bunuri sau favoruri de la locul de muncă sau o rudă apropiată se te finanțeze bine. Duminică ar fi bine să te relaxezi, să visezi la o vacanță pe meleaguri îndepărtate sau să te orientezi spre a te pregăti, a învață ceva necesar în segmentul profesional.

  Taur
  Toate bune și frumoase la sfârșitul acestei săptămâni, până la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu partenerul de viață și colaboratorii. Se pare că ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesională, pentru imaginea ta personală, fie pentru a sprijini cumva material locul de muncă în care activezi sau îți dorești să activezi. Mentalul este confuz și există posibilitatea să intri în polemici fără rost. Acceptă și opiniie sau sfaturile altora!

  Gemeni
  Ar fi bine să te odihnești pe îndelete în zilele acestui weekend. Energia vitală este fluctuantă și astfel riști să gafezi serios dacă te implici în activități care necesită efort fizic și mental prelungit. Se pot accentuă neplăceri specifice aparatului renal și segmentelor gâtului. Vorbește puțin, strictul necesar și ține cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori să te ajute în rezolvarea chestiunilor tale personale și ar trebui să profiți, politicos, de acest lucru.

  Rac
  Orientează-ți eforturile spre activități recreative, distrează-te, râzi cu poftă la cele mai mici glume ale celorlalți și pur simplu impune-ți să fii vesel și să-ți cultivi umorul. Sigur că există tensiuni în relațiile cu ceilalți și primești multe și mărunte provocări, însă ia partea bună a lucrurilor și învață ceva din fiecare experiență ivită la finalul acestei săptămâni. Este vremea să-ți remodelezi personalitatea și să te iei mai puțin în serios.

  Leu
  Relațiile familiale, ambientul casei, întâlnirea cu rudele dragi sunt teme importante în această perioadă și ar fi bine să te orientezi mai mult spre aceste segmente de viață. Chiar dacă există animozități între ține și cei dragi, acum ai posibilitatea să le atenuezi și să dezvolți părțile bune ale oricărei relații sau situații familiale. Îngrijește-ți sănătatea și fii prudent și la relațiile profesionale care, încet dar sigur se derioreaza.

  Fecioară
  Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalți se datorează faptului că sănătatea ta este precară și tu faci prea puține pentru a remedia acest lucru. O altă cauza este neglijarea îndatoririlor domestice în favoarea responsabilităților profesionale. De reținut că toate acestea sunt fondate și este bine să le ai în vedere.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 75 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »