• MIERCURI, 19 APRILIE 2017

  HOROSCOP 19 aprilie - FECIOARĂ: Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 19 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Zi importantă la capitolul carieră și imagine publică. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărat să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorită ție, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situația. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să inceapă să te privească cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista câteva zile.

  Taur

  Dorință de a te apropia de lațurile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi. Era și momentul să îți schimbi atitudinea fată de spiritualitate, să îți pui în ordine concepțiile religioase sau să îți reevaluezi sistemul valorilor morale. Pentru alții, relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important demn de luat în calcul. Ori pleci undeva departe de granițele tării ori te întorci acasă.

  Gemeni

  Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poți obține o moștenire. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îți este umbrită.

  Rac
  Relațiile parteneriale, colaborarile și proiectele îți ocupă întreagă zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viată și activitate. Sigur că există nemulțumiri, mai ales în privința partenerului de viață, insă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Încerca să te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate.

  Leu

  O zi bună pentru treburile de la serviciu. Poți rezolva sarcinile ce își asteaptă rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, insă colegii nu. Ba mai mult îți pot crea diverse neplăceri, în urmă cărora te vei hotări să-ți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este destul de precară, astfel încât incearcă să-ți dozezi eforturile.

  Fecioară

  Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții. S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relație care se termină sau care începe, ai încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tău. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop 18 septembrie. Gemeni: atmosfera din sânul familiei este tensionată

  acum 4 zile

  Iată care sunt predicțiile astrale pentru luni, 18 septembrie.

  Horoscopul de weekend 16-17 septembrie. CAPRICORN: se pot lămuri chestiuni importante

  acum 6 zile

  Iata care sunt previziunile astrale pentru weekend-ul 16-17 septembrie.

  Horoscop 15 septembrie. SCORPION: E posibil ca partenerul de viață să îți ceară explicații pentru acțiunile tale

  acum 6 zile

  Iata care sunt previziunile astrale pentru cele 12 zodii pentru azi, 15 septembrie.

  Horoscopul zilei, joi, 14 septembrie. GEMENI: se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite

  acum 8 zile

  Iata care sunt predictiile astrologilor pentru ziua de 14 septembrie.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro