• MIERCURI, 19 APRILIE 2017

  HOROSCOP 19 aprilie - FECIOARĂ: Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 19 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Zi importantă la capitolul carieră și imagine publică. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărat să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorită ție, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situația. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să inceapă să te privească cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista câteva zile.

  Taur

  Dorință de a te apropia de lațurile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi. Era și momentul să îți schimbi atitudinea fată de spiritualitate, să îți pui în ordine concepțiile religioase sau să îți reevaluezi sistemul valorilor morale. Pentru alții, relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important demn de luat în calcul. Ori pleci undeva departe de granițele tării ori te întorci acasă.

  Gemeni

  Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poți obține o moștenire. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îți este umbrită.

  Rac
  Relațiile parteneriale, colaborarile și proiectele îți ocupă întreagă zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viată și activitate. Sigur că există nemulțumiri, mai ales în privința partenerului de viață, insă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Încerca să te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate.

  Leu

  O zi bună pentru treburile de la serviciu. Poți rezolva sarcinile ce își asteaptă rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, insă colegii nu. Ba mai mult îți pot crea diverse neplăceri, în urmă cărora te vei hotări să-ți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este destul de precară, astfel încât incearcă să-ți dozezi eforturile.

  Fecioară

  Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții. S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relație care se termină sau care începe, ai încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tău. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 8 ore

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 11 ore

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

  acum 11 ore

  Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie. Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te...

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

  acum 14 ore

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă...

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 3 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »