• JOI, 20 APRILIE 2017

  HOROSCOP 20 aprilie - TAUR: Sunt multe măști și minciuni în preajma ta

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 20 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Relațiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de ieșiri în oraș, de întâlniri-surpriză și de conversații de bună calitate. Chiar este posibil să legi relații noi sau să reiei legătură cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai știai nimic în ultima vreme. Evită să devii prea critic sau să respingi autoritatea altora. Spre seară, oboseală își va spune cuvântul, de aceea rezervă clipe de odihnă.

  Taur
  În plan profesional se pare că ești bine susținut de către șefi și chiar de unii colegi. Unii te vor lăuda, îți vor aprecia meritele și eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alții îți vor caută nod în papură. Fii prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măsti și minciuni în preajmă ta. Îndeplinește-ți responsabilitătile cum știi tu mai bine și nu te lasă impresionat de spusele altora.

  Gemeni
  Ești hotărat să-ți schimbi filozofia de viață și să abordezi relațiile și evenimentele vieții de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să te orientezi spre a urmă un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiți. Călătoriile pe distante lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogățire educativă. Seară sunt momente bune pentru lectură.

  Rac

  Segmentul financiar comun cu alții este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare au șanse deosebite de dezvoltare. În funcție de nevoi și de situația în care te afli ia legătură cu specialiștii financiari. Informează-te din surse verificate și alege variantele potrivite pentru a-ți asigură banii și bunurile.

  Leu

  Relațiile cu ceilalți sunt animate și foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât evită dialogurile importante. În special în plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit și decizii rapide. Ar fi bine să-ți revizuiești colaborarile în care ești implicat și să renunți la cele care îți aduc prea puține beneficii.

  Fecioară

  Ești foarte implicat în activitățile profesionale, existând riscul să faci mai mult decât trebuie și să gafezi serios. Fii prudent și rezumă-te numai la îndatoririle tale. Colegii se pot necaji și chiar îți pot reproșa destul de zgomotos faptul că îți depăsesti atribuțiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești mai mult. Evită consultațiile și analizele medicale.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 8 ore

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 11 ore

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

  acum 11 ore

  Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie. Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te...

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

  acum 14 ore

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă...

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 3 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »