• JOI, 20 APRILIE 2017

  HOROSCOP 20 aprilie - TAUR: Sunt multe măști și minciuni în preajma ta

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 20 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Relațiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de ieșiri în oraș, de întâlniri-surpriză și de conversații de bună calitate. Chiar este posibil să legi relații noi sau să reiei legătură cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai știai nimic în ultima vreme. Evită să devii prea critic sau să respingi autoritatea altora. Spre seară, oboseală își va spune cuvântul, de aceea rezervă clipe de odihnă.

  Taur
  În plan profesional se pare că ești bine susținut de către șefi și chiar de unii colegi. Unii te vor lăuda, îți vor aprecia meritele și eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alții îți vor caută nod în papură. Fii prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măsti și minciuni în preajmă ta. Îndeplinește-ți responsabilitătile cum știi tu mai bine și nu te lasă impresionat de spusele altora.

  Gemeni
  Ești hotărat să-ți schimbi filozofia de viață și să abordezi relațiile și evenimentele vieții de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să te orientezi spre a urmă un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiți. Călătoriile pe distante lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogățire educativă. Seară sunt momente bune pentru lectură.

  Rac

  Segmentul financiar comun cu alții este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare au șanse deosebite de dezvoltare. În funcție de nevoi și de situația în care te afli ia legătură cu specialiștii financiari. Informează-te din surse verificate și alege variantele potrivite pentru a-ți asigură banii și bunurile.

  Leu

  Relațiile cu ceilalți sunt animate și foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât evită dialogurile importante. În special în plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit și decizii rapide. Ar fi bine să-ți revizuiești colaborarile în care ești implicat și să renunți la cele care îți aduc prea puține beneficii.

  Fecioară

  Ești foarte implicat în activitățile profesionale, existând riscul să faci mai mult decât trebuie și să gafezi serios. Fii prudent și rezumă-te numai la îndatoririle tale. Colegii se pot necaji și chiar îți pot reproșa destul de zgomotos faptul că îți depăsesti atribuțiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești mai mult. Evită consultațiile și analizele medicale.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 75 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 79 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »