• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 2017 al semnelor de APĂ: Cum se anunță anul pentru nativii RAC, PEȘTI și SCORPION

  Vrei să știi cum îți va fi anul acesta? Specialiștii în astrologie îți sar în ajutor și îți prezintă principalele previziuni pentru 2017.

  Așadar, dacă te regăsești în cele trei zodii ce aparțin semnelor de apă (pești, rac și scorpion), poți afla în materialul următor cum îți va merge!

  Rac
  Tu ai foarte multă energie, orientată în special către zona carierei, incă de la începutul anului. Ești hotărât să te ocupi de viitorul și de cariera ta, așa că poți face pași profitabili și poți lupta cu succes pentru drepturile tale, folosindu-te de ideile, mesajele și conștientizările ultimilor ani.

  Lunile februarie și martie sunt destul de agitate, cu multă forfotă în zona carierei, poate chiar tensiuni în relațiile cu șefii sau alte autorități din viață ta. În martie-aprilie, ai de revizuit relații la nivel înalt și de clarificat niște detalii care țin de raporturile de forță și nu numai.

  Dar e o perioadă importantă în care te lămurești asupra direcției de mers și a poziției pe care o ai sau care ți s-ar potrivi. Și chiar dacă pare că nu progresezi, de fapt eforturile și luptă pentru ceea ce ți se cuvine vor aduce și roade.

  Primăvara te găsește în pragul unor decizii importante profesionale, a unor schimbări pe care pare că nu le poți evită și care pot viză carieră, căminul, parteneriatele.

  Scorpion
  Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrări și stabilizări, din mai multe puncte de vedere.

  Până în octombrie, e important să te ocupi de sufletul tău, să faci incursiuni interioare dese, să meditezi mai mult și să contempli anumite aspecte ale spiritului și ființei tale. Jupiter se află încă în Balanța, în casă a XII-a, unde se ocupă cu protecția ta, dar și cu îmbogățirea din punct de vedere spiritual.

  Așadar, mai ai ceva de stat în umbră, într-o zonă de discreție, exersând permanent acceptarea a tot ceea ce este și împăcarea cu trecutul și cu toate alegerile pe care el le conține. Astfel te ajuți să rămâi într-un spațiu de încredere și optimism.

  Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile în zodia ta, lucru care se întâmplă o data la 12 ani și energizează foarte mult tot ce ține de imaginea, înfățișarea, atitudinea ta. Începe o etapă în care te vei explora mai mult, vei cunoaște mai mult despre tine și vei avea mai mult entuziasm și bucurie în a face lucruri care altădată ți se păreau grele.

  Pești
  Un an care începe cu un context astral interesant, parcă indicând faptul că subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Și pasiunea. Cele două planete ale iubirii și dorinței, Venus și Marte, se află împreună în Pești, în prima luna a anului, făcând și o conjuncție. Asta aduce multă pasiune, dorință de a împărtăși iubirea și de a trăi intens, cu inimă plină, tot ce este în viață ta. Nimic nu pare să fie mai important pentru tine, indiferent că ești într-o relație sau nu.

  Cei care nu sunt încă într-o relație, în 2017 pot trăi experiențe foarte intense, forme noi de iubire și în general vor pune mai multă pasiune în tot ce creează. Pot cunoaște o persoană fascinantă, dar să aibă grijă la iluziile pe care tind să le proiecteze pe această.

  Martie este destul de dificilă, în sensul că va trebui să retragi niște cuvinte, să corectezi niște greșeli de comunicare, sau să revizuiești o relație. Cineva din trecut poate apărea pentru lămuriri, discuții necesare sau stabilirea unor noi coordonate de poziționare unul față de celălalt.

  Profesional, în continuare depui eforturi pentru a-ți găsi calea potrivită, de fapt e posibil să o fi găsit deja și acum doar să lucrezi la acordul fîn. În orice caz, în ultimii doi ani, Saturn în casă carierei se pare că pe mulți Pești i-a pus pe altă traiectorie profesională.

  Vezi aici mai multe!

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 8 ore

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 11 ore

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

  acum 11 ore

  Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie. Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te...

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

  acum 14 ore

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă...

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 3 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »