• MARTI, 10 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 2017 al semnelor de APĂ: Cum se anunță anul pentru nativii RAC, PEȘTI și SCORPION

  Vrei să știi cum îți va fi anul acesta? Specialiștii în astrologie îți sar în ajutor și îți prezintă principalele previziuni pentru 2017.

  Așadar, dacă te regăsești în cele trei zodii ce aparțin semnelor de apă (pești, rac și scorpion), poți afla în materialul următor cum îți va merge!

  Rac
  Tu ai foarte multă energie, orientată în special către zona carierei, incă de la începutul anului. Ești hotărât să te ocupi de viitorul și de cariera ta, așa că poți face pași profitabili și poți lupta cu succes pentru drepturile tale, folosindu-te de ideile, mesajele și conștientizările ultimilor ani.

  Lunile februarie și martie sunt destul de agitate, cu multă forfotă în zona carierei, poate chiar tensiuni în relațiile cu șefii sau alte autorități din viață ta. În martie-aprilie, ai de revizuit relații la nivel înalt și de clarificat niște detalii care țin de raporturile de forță și nu numai.

  Dar e o perioadă importantă în care te lămurești asupra direcției de mers și a poziției pe care o ai sau care ți s-ar potrivi. Și chiar dacă pare că nu progresezi, de fapt eforturile și luptă pentru ceea ce ți se cuvine vor aduce și roade.

  Primăvara te găsește în pragul unor decizii importante profesionale, a unor schimbări pe care pare că nu le poți evită și care pot viză carieră, căminul, parteneriatele.

  Scorpion
  Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrări și stabilizări, din mai multe puncte de vedere.

  Până în octombrie, e important să te ocupi de sufletul tău, să faci incursiuni interioare dese, să meditezi mai mult și să contempli anumite aspecte ale spiritului și ființei tale. Jupiter se află încă în Balanța, în casă a XII-a, unde se ocupă cu protecția ta, dar și cu îmbogățirea din punct de vedere spiritual.

  Așadar, mai ai ceva de stat în umbră, într-o zonă de discreție, exersând permanent acceptarea a tot ceea ce este și împăcarea cu trecutul și cu toate alegerile pe care el le conține. Astfel te ajuți să rămâi într-un spațiu de încredere și optimism.

  Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile în zodia ta, lucru care se întâmplă o data la 12 ani și energizează foarte mult tot ce ține de imaginea, înfățișarea, atitudinea ta. Începe o etapă în care te vei explora mai mult, vei cunoaște mai mult despre tine și vei avea mai mult entuziasm și bucurie în a face lucruri care altădată ți se păreau grele.

  Pești
  Un an care începe cu un context astral interesant, parcă indicând faptul că subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Și pasiunea. Cele două planete ale iubirii și dorinței, Venus și Marte, se află împreună în Pești, în prima luna a anului, făcând și o conjuncție. Asta aduce multă pasiune, dorință de a împărtăși iubirea și de a trăi intens, cu inimă plină, tot ce este în viață ta. Nimic nu pare să fie mai important pentru tine, indiferent că ești într-o relație sau nu.

  Cei care nu sunt încă într-o relație, în 2017 pot trăi experiențe foarte intense, forme noi de iubire și în general vor pune mai multă pasiune în tot ce creează. Pot cunoaște o persoană fascinantă, dar să aibă grijă la iluziile pe care tind să le proiecteze pe această.

  Martie este destul de dificilă, în sensul că va trebui să retragi niște cuvinte, să corectezi niște greșeli de comunicare, sau să revizuiești o relație. Cineva din trecut poate apărea pentru lămuriri, discuții necesare sau stabilirea unor noi coordonate de poziționare unul față de celălalt.

  Profesional, în continuare depui eforturi pentru a-ți găsi calea potrivită, de fapt e posibil să o fi găsit deja și acum doar să lucrezi la acordul fîn. În orice caz, în ultimii doi ani, Saturn în casă carierei se pare că pe mulți Pești i-a pus pe altă traiectorie profesională.

  Vezi aici mai multe!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 80 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 81 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 85 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 85 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »