• LUNI, 22 IANUARIE 2018

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec

  Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul tău, alcătuindu-ți un program adecvat te vei buucra de toate și le vei rezolva la timp. Îngrijește-ți sănătatea!

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Taur

  Sunt momente bune pentru a face un bilanț al situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Cu siguranță ai împliniri, dar sunt și planuri care s-au realizat parțial sau deloc. Ai încredere că cele nerealizate se vor îndeplini la momentul potrivit într-un fel mult mai bun decât ai preconizat tu. Odihnește-te și bucură-te de tot ce te înconjoară. Sănătatea este vulnerabilă!

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Gemeni

  Sfaturile prietenilor sunt bine venite astăzi, fie pentru situații personale, fie pentru cele din sfera profesională. Totuși există șanse să cheltuiești ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlnești. De aceea ar fi bine să fii prudent și să nu te avânți cu ușurință în vreo conversație care te vulnerabilizează. Spre seară, bucură-te de liniștea și confortul casei alături de cei dragi.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Rac

  Mulți își îndreaptă privirile cu interes și admirație spre tine. Este posibil să participi la reuniuni oficiale la serviciu. Dar și acasă, alături de membrii familiei și rude se poate ivi o întâlnire importantă. Emani mult farmec, însă cumva ceva din atitudinea ta respinge ideile și propunerile celorlalți. Controlează-ți reacțiile și fii deschis la cooperare și schimb de opinii!

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Leu

  Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învățare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea poate apărea șansa de a călători peste mări și țări, în cazul în care ai plănuit așa ceva mai demult. Singurele piedici se datorează bugetului disponibil pentru cheltuielile survenite astăzi. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate!

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Fecioară

  Ziua este favorabilă verificării bugetului și achitării datoriilor. Indiferent la cine ai restanțe de plătit ar fi bine să te mobilizezi și să le rezolvi. Pot apărea cheltuieli neașteptate pentru rude, partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Selectează prioritățile și trasează un plan financiar pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Balanță

  Relaționarea cu ceilalți îți poate creă niscai probleme, însă sunt pasagere. Este bine să iei aminte la spusele și acțiunile celorlalți, pentru că ai multe lucruri interesante și utile de învățat de la și prin aceștia. Colaborarile profesionale sunt incerte, din cauza jocurilor de culise existente. Fii prudent și discret în relațiile profesionale, chiar dacă este vorba de distracții comune.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Scorpion

  Ești preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar și dacă mergi la serviciu ai multe și mărunte de făcut. Ai spor și succes în tot ce ți-ai propus să faci astăzi, dar nu exagera cu eforturile. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te odihnești din când în când. Demersurile medicale reprezintă o altă temă de luat în calcul. Adoptă o dietă, plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Săgetător

  Este rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc de bucurie și amuzament. Totuși este bine să-ți controlezi tendința de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Preț de câteva momente treci în spatele scenei și privește la reprezentațiile altora.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Capricorn

  În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și aștepta rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei, ba pot apărea și unele rude din strainante care să-ți țină isonul. Acceptă ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede și va fi amuzant. Organizează o masă festivă, de sezon și invită-i pe cei dragi să se bucure de ea.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Vărsător

  Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din varii domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile sau păsurile. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care sincer vin spre tine și au nevoie de ele. Evită să povestești despre realizările tale personale și profesionale, pentru că unii te vor judeca eronat.

  Horoscop 22 ianuarie Zodia Pești

  Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, dar care totodată promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasă planuri financiare sau de a cheltui în avans sume de care încă nu dispui. Rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să cheltuiești și pe mofturile și capriciile tale.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 7 ore

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 10 ore

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 1 zile

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 2 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »