• MARTI, 27 DECEMBRIE 2016

  HOROSCOP 27 decembrie - BERBEC: Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 27 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Este o perioadă minunată, pentru că pe de o parte vei reuși să te bucuri de sărbătorile sezonului rece, iar pe de altă parte îți vei rafina sufletul cu activități culturale și filozofice deosebite. Posibil totuși să apăra și un soi de tensiune mentală nedefinită și să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

  Taur
  Se pare că vin bani și bunuri fie de la partenerul de viață, fie din colaborarile în care ești implicat. Chiar sunt șanse bune să semnezi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanțiale pe termen lung. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să verifici propunerile și documentele aferente cu mare atenție. Fii prudent în privința cheltuielilor!

  Gemeni
  Relațiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur și pe termen lung. Totuși există animozități deocamdată, fie datorită prietenilor, fie datorită activității profesionale pe care o desfășori. Pe de altă parte sunt șanse să primești o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implică-te serios în segmentul partenerial!


  Rac
  În plan profesional se deschid oportunități deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postură de subaltern. Cu toate că este dificil să suporți regulile și ordinele unui șef, până la urmă te vei conforma situației. Este în beneficiul tău să profiți de șansele ivite la locul de muncă. Poate fi vorba și de un nou loc de muncă cu efecte pe termen lung.

  Leu
  Creativitatea este accentuta, astfel că ai putea realiza, fără să-ți dai seamă, adevărate opere de artă. Dorința de distracții și aventuri poate fi umbrită de begetul disponibil pentru așa ceva. Însă te poți bucura de toate dacă prievesti altfel viață și evenimentele ei. Este rost de implicare în idile sau de a te îndrăgosti din nou de vechiul partener.

  Fecioară

  Ziua favorizează treburile gospodărești, planurile de curățenie, achiziții patrimoniale, vizite la rude și dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de ține cum gestionezi discuțiile și cum programezi treburile. Ceilalți te vor urmă îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile tale. Totuși ține cont și de sugestiile lor. Va fi în folosul tuturor.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »