• LUNI, 27 MARTIE 2017

  Horoscop 27 martie- 2 aprilie: Scorpion - Ai tendinţa să elimini orice şi pe oricine din calea ta, pentru a obţine ce îţi doreşti

  Berbec

  Pari a fi condiționat de ceea ce alții au nevoie de la ține. Ai parte de multe idei, simți nevoia să evadezi din starea în care te afli, însă poate că ar fi mai bine dacă ți-ai dedică aceste atuu-uri pentru a-i ajută pe cei din jurul tău-vecini, prieteni, rude mai indpartate, veri, frați, surori. Se păstrează atenționarea legată de modul în care tratezi cu superiorii ierarhici sau cu figurile autoritare din viață ta. Cu cât mai multă diplomație, cu atât mai multe șanse de a-ți remodela imaginea de războinic răsfățat.

  Taur

  Ceva nu funcționează în modul tău de abordare al situațiilor actuale în care ești implicat. Cu siguranță că te grăbești să tragi concluzii, dar poate că ar fi mai bine dacă ai folosi energia interioară pentru a-ți descoperi punctele slabe și pentru a-ți schimbă viziunea asupra vieții. Oricum, ții pentru ține ceea ce presupune a fi planuri de viitor, însă există oameni pe care nu îi poți păcăli. Și ar fi bine să nu te ascunzi atunci când ești pus în față faptului împlinit, riști să pierzi șanse viitoare. Incertitudinea nu te părăsește, cel puțin nu mai devreme de sfârșitul săptămânii.

  Gemeni

  Mai multă protecție decât acum nu ai mai avut de mult. Planurile tale de viitor se transformă de la o zi la altă, în timp ce părerea celorlalți nu mai contează foarte mult. Într-adevăr, chiar dacă ai foarte mult de lucru, iar responsabilitățile tale cresc de la un minut la altul, puterea și viteză cu care îți transformi viață, îi face invidioși chiar și pe cei mai buni tacticieni. Nu te grăbi să împărtășești cu alții experiențele proprii, și, în același timp, păstrează nealterată legătură cu Divinitatea. Comunică strict ceea ce trebuie să audă ceilalți.

  Rac

  Zonă ta de confort se îndepărtează de realitatea de zi cu zi. Carieră este din ce în ce mai importantă, la fel că și imaginea ta în față celorlalți. Deși ești foarte răbdător și îți îndeplinești îndatoririle cu conștiinciozitate, există undeva, în adâncul sufletului tău, o sămânța de război care începe să se dezvolte, marcând începutul perioadei schimbărilor tale, în special în ceea ce privește locul de muncă. Nu uită, cu cât muncești mai mult, cu atât te îndepărtezi mai mult de zonă ta de confort. Este un echilibru în toate și, cel mai bine ar fi să îl găsești și să îl păstrezi.

  Leu

  Este momentul să începi a investi din resursele pe care le ai pentru sănătatea ta și pentru a-ți creeă un ambient potrivit. De data această, familia este cea care te susține, spre deosebire de cei care îți sunt prieteni sau cunoștințe-oameni care fie habar nu au de ce anume ai nevoie, fie nu sunt bine intenționați. Îți este atrasă atenția și asupra chestiunilor de natură domestica, fiind necesar a te ocupă și de cei de acasă, nu doar de ține. Visele legate de viitor nu îți dau pace, iar imboldul de a începe ceva nou, cu o abordare diferită, este omniprezent în ceea ce te privește.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »