• MIERCURI, 28 DECEMBRIE 2016

  HOROSCOP 28 decembrie - RAC: O zi cu multe controverse în segmentul profesional

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 28 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Posibil să constați astăzi că filozofia de viață abordată până acum este depășită și trebuie să faci corecții serioase, atât în gândire cât și în relaționarea cu ceilalți. Temerile sunt majore pe seamă faptului că evenimentele în care ești implicat se pare că te depășesc. Și totuși, dacă te gândești pe îndelete, dacă accepți și alte păreri mai ales cele privitoare la personalitatea și manifestările tale ai șanse minunate de evoluție și progres.

  Taur
  Izolează-te în mijlocul celorlalți și observă ce se petrece. Chiar dacă gândurile neliniștitoare privitoare la banii și bunurile comune cu alții te curtează frecvent, cu puțin efort și bunăvoință poți scăpa de ele fără probleme. Evită dependența de ceilalți, de reacțiile sau vorbele lor! Ceea ce observi astăzi te va ajută să iei decizii importante în următoarele zile, legate de felul în care să abordezi necesitățile materiale.

  Gemeni
  Cei cu care vii în contact astăzi sunt fațete ale tale, indiferent că îți place sau nu ce vezi. De aceea, schimbă-ți atitudinea și privește atent cu cine te întâlnești sau ce vorbești. Vei constată că obții informații utile despre cum să îți îmbunătățești stilul de viață, felul de a fi sau de a te raportă la ceilalți. La amiază pot surveni disonanțe în segmentul profesional, dar sunt momente pasagere. Seară, odihnește-te activ, tăifăsuind cu cei dragi.

  Rac
  O zi cu multe controverse în segmentul profesional. Dacă în primele ore ale zilei ești pornit să faci multe și mărunte, pe măsură ce acestea trec, energia vitală scade și va fi mai dificil să te implici în prea multe activități. În special în intervalul în jurul prânzului, ar fi bine să fii prudent și detașat de toate. Provocările vin dinspre colegi care vor să le rezolvi tu sarcinile de lucru. Seară aduce bucurie și relaxare, alături de cei dragi.

  Leu
  Dorința de a fi alături de cei dragi, de a-i spijini așa cum poți este mare și destul de ușor de îndeplinit. Totul este să faci abstracție de faptul că ei îți vor răspunde altfel decât preconizezi tu. Miezul zilei poate aduce disensiuni amoroase și vorbe neplăcute din partea altora. Tentația de a-i mulțumi pe alții oferindu-le bani sau cadouri este păguboasă pentru bugetul tău, iar ei vor aprecia prea puțin.

  Fecioară

  Chiar dacă tu dorești să te bucuri în continuare de confortul și siguranță casei tale, dinspre segmentul profesional vin provocări deosebite. Ori trebuie să rezolvi rapid sarcini de lucru, ori te roagă un coleg să-l ajuți, ori partenerul de viață pune pe umerii tăi diverse treburi care trebuiau rezolvate demult. Tu selectează-ți prioritățile și învață să spui nu, indiferent despre cine sau ce este vorba.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  HOROSCOP 21 februarie - GEMENI: Surprize și răsturnări de situație în relații

  acum 53 minute

  Specialistii au realizat horoscopul pentru 21 februarie.

  HOROSCOP 20 februarie - RAC: Tensiuni în relațiile profesionale

  acum 1 zile

  Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 20 februarie.

  Horoscopul Zilei. BALANȚA: depășește-ți nevoia de izolare

  acum 2 zile

  Astrologii au realizat predictiile astrale pentru ziua de 18 februarie.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair


  Neatza cu Razvan si Dani


  WeAre1.ro

  weare1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro