• MIERCURI, 28 IUNIE 2017

  HOROSCOP 28 iunie - RAC: Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările profesionale

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 28 iunie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

  Berbec
  Astăzi poți fi tentat să te refugiezi în muncă în încercarea de a evită subiecte neclare despre viitor. La serviciu vei fi provocat să te axezi cât mai mult pe aspectele practice, să fii foarte disciplinat și aplicat. În felul acesta vei fi eficient și îți va rămâne mult mai multă energie pentru cei dragi. În familie, te bucuri de armonie și bucurie.

  Taur
  Că să poți vedea rezultate concrete ale unei activități recreative, de tip hobby este nevoie atât de o planificare minuțioasă a ceea ce intenționezi cât și de disponibilitatea de a cheltui o sumă de bani. Pari a găsi o strategie potrivită pentru a gestiona bugetul de acum înainte, iar posibilitatea de a pune la punct detaliile unei vacanțe pare să te relaxeze.

  Gemeni
  Aspectele legate de comunicare și-au recăpătat limpezimea numai că acum nu îți este confortabil să dedici prea mult timp activităților casnice și nici relațiilor cu cei de acasă, deși sunt destule de făcut și de clarificat. Banii și bunurile aflate în comun pot constitui o sursă suplimentară de tensiuni, dar cu calm poți trece peste ele și găsi soluții, dacă ceri părerea familiei.

  Rac

  Este posibil să ai parte astăzi de o zi destul de plină, cu drumuri și întâlniri de tot felul, de aceea încerca să-ți faci un plan cât mai exact al itinerariului, riscând altfel să rămâi cu treburi nerezolvate. Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările pe distante scurte care au și o componența practică și/sau profesională.

  Leu
  Astăzi ești preocupat de situația ta financiară și faptul că nu găsești colaboratorii potriviți alături de care să-ți crești veniturile îți poate genera o oarecare stare de frustrare. Totuși, rămâi la o viziune realistă dar nu renunță la planurile tale, căutând alți oameni în alte cercuri sociale. Dacă totuși te decizi să cumperi astăzi câte ceva, aspectele practice sunt cele care vor avea prioritate.

  Fecioară
  Cu Luna aflată în propriul semn, emoțiile nu vor fi așa de ușor de controlat în încercarea de a menține o judecată rațională. Este posibil să apăra unele tensiuni în familie tocmai pentru că nu știi exact cu cine ai de-a face și nici nu ești prea hotărât dacă să te implici până la capăt, în diverse planuri mai mult sau mai puțin ale tale. Lasă-ți timp pentru a avea grijă de propria persoană și caută compania prietenilor buni.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »